Ο Μπούντιμιρ γλύτωσε τον Εργοτέλη! (videos)

Παρα το γεγονος πως ο Εργοτελης εμεινε με 10 παικτες απο το 81 λογω αποβολης του Βισιο, οι “κιτρινομαυροι” εδειξαν τα απαραιτητα ψυχικα αποθεματα και με τον Μπουντιμιρ να σκοραρει στο 3ο λεπτο των καθυστερησεων πηραν τον βαθμο, μενοντας στο 1-1 με τον Αρη

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο πρωτο ημιχρονομε της δυο ομαδες να εχουν από ένα εισοσαλεπτο  χωρις ωστοσο να εχουν πολλες ευκαιριες.

Οι φιλοξενουμενοι ξεκινησαν καλυτερα το παιχνιδι και απειλησαν για πρωτη φορα στο παιχνιδι στο 28΄ όταν μετα από απευθειας εκτελεση φαουλ του Καπετανου, ο Πιρσον επεσε στην γωνια του και εδιωξε σε κορνερ.

Στην ευκαιρια του Εργοτελη «απαντησε» στο 36΄ ο Ρομανο με τον ιδιο τροπο ΄΄όταν στην εκτελεση φαουλ που επιχειρησε ο Βελιδης εδιωξε σε κορνερ.

Οι φιλουξενουμενοι εχασαν σημαντικη ευκαιρια στο 44΄ όταν μετα από αστοχη εξοδος του Πιρσον ο Φατι πηρε την κεφαλια με την μπαλα να περναει ελαχιστα αουτ.

Ότι δεν καταφερε στο 44 ο Φατι το καταφερε στο πρωτο λεπτο των καθυστερησεων ο Σανκαρε, όταν μετα από εκτελεση φαουλ του Ουμπιντες με πλασε στην κινηση ανοιξε το σκορ σε μια φαση που ισως και να μην καλυπτεται.

Στην επαναληψη ο ρυθμος του παιχνιδιου δεν αλλαξε. Οι φιλοξενουμενοι εχασαν καλη ευκαιρια στο 55 οταν  Ντικο επιασε την κεφαλια και η μπαλα περασε λιγο αουτ.

Ο Εργοτέλης έκανε την πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος στο 77ο λεπτό, όταν ο Κατσικοκέρης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Ο Εργοτέλης μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες στο 81ο λεπτό, όταν ο Βίσιο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι, ομως αυτο μαλλον ως θετικα λειτουργησε. Στο 88ο λεπτό ο Μπέτο έκανε ένα φαλτσαριστο σουτ, με τον Βελλίδη να αποκρουει δυσκολα.

Ο Εργοτέλης ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον μοιραίο ποδοσφαιριστή της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές, Μάριο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης πήρε την κεφαλιά στο 93ο λεπτό μετά από σέντρα του Λεάλ και γλύτωσε την ομάδα του από την τέταρτη σερί ήττα.

Το live του αγωνα

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook