Να τριτώσει τις νίκες στο ΟΑΚΑ θέλει ο Εργοτέλης

Να τριτώσει τις νίκες στο ΟΑΚΑ ή έστω να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα θέλει ο Εργοτέλης στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ (19:30 Live Αthletic Radio 104,2 και athleticradio.gr)

Nα κάνει ότι είχε πετύχει στις 29/10/2008  όπου με σκορ 2-3 και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να κάνει “όργια” ο Εργοτέλης είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ, πετώντας στο καναβάτσο τον Παναθηναικό ή κάτι ανάλογο που είχε γίνει στις 11/03/2007 με τους “κιτρινόμαυρους” να επικρατούν με 0-1 του ΠΑΟ, θέλει στο σημερινό παιχνίδι με τους πράσινους” (LIVE Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) o Eργοτέλης.

Να τριτώσει τις νίκες θέλει λοιπόν στο ΟΑΚΑ ο Εργοτέλης, ή έστω να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την πρωτεύουσα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου στο σημερινό παιχνίδι, ο Πίρσον θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Χίμπλιγκερ και τον Γιοβάνοβιτς να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στο αριστερό άκρο, απουσίας Βίσιο, ο οποίος είναι τιμωρημένος αναμένεται να δούμε τον Ντατόμο και ο Γιαλούσης θα βρίσκεται στο δεξί άκρο. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ρομάνο, Τζούνιορ και ένας εκ των Μπέτο η Ολίσε, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα αποτελούν οι Κουτσιανικούλης, Λεάλ και Μπουντιμίρ. Ο Νίκος Καραγεωργίου σκέφτεται και ένα εναλακτικό πλάνο στο οποίοι πιθανόν να δούμε στην τριάδα του κέντρου τους Τζούνιορ, Μπέτο και Ολίσε, με τον Ρομάνο να τοποθετείται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Κουτσιανικούλη να μένει εκτός ενβεκάδας.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Νταντόμο και Ρέντζας.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook