“Kαμπάνα” σε Πίρσον, Χίμπλιγκερ και Φραγκουλάκη

Μετά από συνεννόηση του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη και του τεχνικού της ομάδας Νίκου Καραγεωργίου, οι Πίρσον, Χίμπλιγκερ και Φραγκουλάκης δεν υπολογίζονται για τα 2 επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό ενώ αναμένεται να τους επιβληθεί και πρόστιμο.

Μετά από συνεννόηση του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη και του τεχνικού της ομάδας Νίκου Καραγεωργίου, οι Πίρσον, Χίμπλιγκερ και Φραγκουλάκης δεν υπολογίζονται για τα 2 επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν με  Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό ενώ αναμένεται να τους επιβληθεί και πρόστιμο.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης αντέδρασε την στιγμή της αλλαγής τους ενώ Πίρσον και Χίμπλιγκερ λογομάχησαν την στιγμή που ο Λέτο κέρδισε το πέναλτι από τον δεύτερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Έπειτα από απόφαση του προέδρου Απόστολου Παπουτσάκη και του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου οι ποδοσφαιριστές Μάριο Χίμπλινγκερ, Σόρεν Πίρσον και Μιχάλης Φραγκουλάκης δεν υπολογίζονται για τους δύο επόμενους αγώνες, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επέδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για τον ίδιο λόγο στους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα επιβληθεί και πρόστιμο, όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook