Καβουσάκης: “Δεν μου χαρίζει κανείς την συμμετοχή μου”

Ο Ζαχαρίας Καβουσάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ντεμπούτο που ετοιμάζεται να κάνει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και την ευκαιρία που του δίνεται, την μέχρι στιγμής πορεία του Εργοτέλη και πολλά ακόμα…

Ο Ζαχαρίας Καβουσάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ντεμπούτο που ετοιμάζεται να κάνει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και την ευκαιρία που του δίνεται, την μέχρι στιγμής πορεία του Εργοτέλη και πολλά ακόμα…

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή στο “Γήπεδο του Athletic” με τον Γιώργο Κορτσιδάκη…

Για το αν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Εργοτέλη…

Eίμαι έτοιμος και σωματικά και ψυχολογικά. Υπάρχει ένα άγχος αλλά είμαι απόλυτα έτοιμος.

Για τις συγκυρίες που θα τον φέρουν να υπερασπίζεται τα γκολπόστ της ομάδας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και του έχει πει κάτι ο Νίκος Καραγεωργίου…

Θέλει και τύχη στην αρχή και μετά είναι μόνο στο χέρι του καθενός να κρατήσει την θέση του. Εχω μετάσχει στην 18αδα της ομάδας κάποιες φορές και ειδικά τώρα που είναι τραυματίας ο Αθανασίου. Με τον προπονητή μου δεν έχω μιλήσει ακόμα.

Για την ευκαιρία που του δίνεται…

Εκτός απ’το να δουλεύεις πρέπει να είσαι σοβαρός και να μπορείς να παίξεις. Νομίζω ότι μου αξίζει αυτό και την συμμετοχή στο προσεχές παιχνίδι δεν μου την χαρίζει κανείς.

Για το πως μπορεί να αισθάνεται ένας τερματοφύλακας που από θεωρητικά 3ος γίνεται 1ος…

Το ξέρει καλύτερα από μένα ο Καπίνο. Ενα παιδί που δεν ήταν ουσιαστικά ούτε καν τρίτος βρέθηκε να παίζει πρώτος και ανταποκρίνεται.

Για το πως ξεκίνησε την καριέρα του…

Ξεκίνησα από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, έπαιξα στους νέους και στην Κ2Ο και τριάμιση χρόνια δουλεύω με την πρώτη ομάδα αλλά ουσιαστικά επαγγελματικά δουλεύω εδώ και 5 χρόνια.

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό…

Σίγουρα σε αυτά τα δύο παιχνίδια θέλουμε 6 βαθμούς. Κοταμε πρώτα το ματυς με Τριπολη και μετα Παναιτωλικα. Τα κοιτάμε ένα ενα ξεχωριστά και τα θέλουμε και τα δύο. Το θέλουμε όλοι μας.

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη και αν είναι ικανοποιημένος με την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας…

Ήταν δύσκολα παιχνίδια. Τις δύο ομάδες που θεωρητικά είναι ισάξιες με εμάς ας πούμε τους είχαμε εκτός. Τα άλλα ήταν με τους μεγάλους. Είμαστε ικανοποιημένοι από κάποια και από κάποια όχι. Στα επόμενα θέλει περισσότερη συγκέντρωση για να πάμε καλύτερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook