Ντάλτονς: “Ας συσπειρωθούμε όλοι”

Ο σύνδεσμος οπαδών του Εργοτέλη “Ντάλτονς” εξέδωσε ανακοίνωση συσπείρωσης και καλεί τον κόσμο της ομάδας την Κυριακή στο Παγκρήτιο στο ματς με τον Αστέρα Τρ.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στο ποδόσφαιρο όσο και να θέλεις πάντα να κερδίζεις αυτό είναι ακατόρθωτο. Όσο και να πόνεσε η ήττα της περασμένης εβδομάδας και όσο και αν η απόδοση της ομάδας προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό, το γεγονός είναι ένα… είναι παρελθόν.

Έφτασε η ώρα να σταματήσει η μουρμούρα και να συσπειρωθούμε όλοι, καταθέτοντας ψυχή ώστε να επιβληθούμε του αντιπάλου σε όλα τα μέτωπα.

Τασσόμαστε στο πλευρό της ομάδας αλλά ταυτόχρονα παραμένουμε ξάγρυπνοι και παρακολουθούμε από κοντά τα τεκταινόμενα. Η νίκη είναι μονόδρομος, και ο κόσμος καλείτε να παρουσιαστεί αντάξιος των περιστάσεων και να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές μας για να πάρουμε το πολυπόθητο τρίποντο. Είναι σημαντικό να αντιληφτούν ορισμένοι τον ορισμό και τον ρόλο της έδρας και να τον εφαρμόσουν κατά γράμμα.

Ο καθένας στο πόστο του λοιπόν, ο καθένας με τον τρόπο του, ο καθένας με την τρέλα. να σπρώξουμε ξανά τον Εργοτέλη μας, πίσω στις επιτυχίες, σηματοδοτώντας έτσι την αντεπίθεση για την επίτευξη του στόχου.

Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο… Την Κυριακή ξεκινά η αντεπίθεση, την Κυριακή κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να βγούμε κερδισμένοι!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook