Για νέο ξεκίνημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Εργοτέλης

Nα γιατρέψει τις πληγές του θέλει ο Εργοτέλης, ο οποίος υποδέχεται τον Aστέρα Τρίπολης (15:00 Live Αthletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στον Εργοτέλη θέλουν να γιατρέψουν τις πληγές που άφησε η ήττα από τον ΠΑΟ και βλέπουν ως μια καλή ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την αρχή της ανάκαμψης της ομάδας. Περιθώρια απώλειας βαθμών δεν υπάρχουν και οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν στο “τρίποντο” το οποίο θα τους βοηθήσει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για την συνέχεια.

Ο Μάριο Μπουντιμίρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πέλμα και τέθηκε εκτός μάχης και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για το σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι:

Καβουσάκης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Χρυσοφάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Νταντόμο, Καρέλης, Χαντί και Ρέντζας.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα ο  Καβουσάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια , στην τετράδα της άμυνας ο Γιαλούσης θα βρίσκεται στο δεξί άκρο, στο αριστερό ο Βίσιο και το αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Σαρρής και Σασιασβίλι. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Τζούνιορ, Ολίσε και Ρομάνο.  Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελούν οι Κουτσιανικούλης, Λεάλ και Κατσικοκέρης. Πιθανότητες για να ξεκινήσει το παιχνίδι έχει και ο Μπέτο. Σε αυτή την περίπτωση ο Μπέτο θα πάει στην μεσαία γραμμή με τον Ρομάνο να πηγαίνει  δεξιά και ο Λεάλ αριστερά, όπερ και σημαίνει πως εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Κουτσιανικούλης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook