Καραγεωργίου: «Ήταν απαραίτητη η νίκη»

Ως απαραίτητη χαρακτήρισε την κατάκτηση της νίκης ο Νίκος Καραγεωργίου μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Μετά τα πολύ άτυχα αποτελέσματα που είχαμε και τα χαρακτηρίζω άτυχα, καταλαβαίνετε ότι διαμορφώνεται μια πολύ αρνητική ψυχολογία. Στο σημερινό παιχνίδι ήταν απαραίτητη η κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Εργοτέλης δεν ήταν αυτός που γνωρίζουμε όμως κερδίσαμε δίκαια παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξουμε το αποτέλεσμα και να αφήσουμε την ομάδα. Το οικογενειακό κλίμα μας δίνει την δυνατότητα να κοιτάζουμε ψηλότερα. Ο Εργοτέλης δίνει μια μάχη σε κάθε παιχνίδι» ήταν τα λόγια του Καβαλιώτη τεχνικού.

Στην συνέντευξη Τύπου  ο τεχνικός του Εργοτέλη, τόνισε πως  «νομίζω ότι κερδίσαμε καθαρά και δίκαια, χωρίς να παίξουμε πολύ καλά. Οι συνθήκες που ζούμε στην ομάδα και με τα τελευταία αποτελέσματα, δεν παίζουμε όπως μπορούμε. Δεν είναι ο Εργοτέλης αυτός, μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Ο διαιτητής βέβαια, είχε διαφορετική άποψη και δεν ήθελε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα μας με τον Παναιτωλικό και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, δέχτηκε ερώτηση για τη διαιτησία, καθώς ο Γκονσάλβες έκανε λόγο για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αστέρα, και ο τεχνικός του Εργοτέλη απάντησε, ότι  «δεν ξέρω τι είχαν οι Πορτογάλοι και οι ξένοι. Εγώ δεν είδα κανένα πέναλτι. Ο διαιτητής δεν κάνει για Α’ Εθνική. Ο ίδιος μας έπαιξε με την ΑΕΚ με τον ίδιο τρόπο». Σχολιάζοντας την παρουσία του Καβουσάκη, σημείωσε: «Η θέση του τερματοφύλακα είναι περίεργη. Πρέπει να είναι πάντα έτοιμος και να περιμένει τη σειρά του. Σήμερα δόθηκε η ευκαιρία στον Καβουσάκη να παίξει και ήταν πολύ καλός».

Τέλος, για το αν βοηθά αυτή η νίκη τον Εργοτέλη ενόψει της συνέχειας, υποστήριξε: «Οι νίκες είναι αυτές που μας δίνουν ψυχολογία και μας βοηθούν να παίζουμε καλύτερα. Σήμερα το παιχνίδι ήταν αγχωτικό, παρά το γεγονός ότι το 2-0 ήταν καθαρό σκορ. Δεν παίξαμε καλά, αλλά η νίκη μας βοηθά να παίζουμε καλύτερα στη συνέχεια. Παρά τις αλλαγές, λειτούργησε πολύ καλά η άμυνα. Ας ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσουμε έτσι και στη συνέχεια. Σε μια φάση μόνο με τον Μπρέσκα προς το τέλος του αγώνα απειληθήκαμε. Η τετράδα στην άμυνα ήταν οι καλύτεροι παίκτες του γηπέδου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook