Σαρρής: «Ήταν μονόδρομος η κατάκτηση της νίκης»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Εργοτέλη στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Σαρρής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το νέο κύκλο θετικών αποτελεσμάτων που χρειάζεται να ξεκινήσει.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη και αναφερόμενος στο χθεσινό τρίποντο επί των Αρκάδων τόνισε ότι «ήταν ένας αγώνας που έπρεπε υποχρεωτικά να κερδίσουμε, τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους. Ανοίγει ένας νέος κύκλος για εμάς, είμαστε μια ομάδα ότι μπορούμε και ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν τυχαία. Η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς και έπρεπε να κερδίσουμε υποχρεωτικά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σαρρής στον Athletic Radio 104,2

Για τον τραυματισμό του Ντιέγκο Ρομάνο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δώσει πολλά στον Εργοτέλη και αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα. Του εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».

Για τους επόμενους αγώνες: «Τα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Παναιτωλικό και την Κέρκυρα μπορούμε και αξίζουμε να τα πάρουμε. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε».

Για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όμως θεωρώ ότι όλη η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Το να μην δέχεσαι γκολ είναι το παν στο ποδόσφαιρο και είναι σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ για πρώτη φορά».

Για το ντεμπούτο του Ζαχαρία Καβουσάκη: «Ο Ζαχάρης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, θεωρείται νέος για μια θέση που απαιτείται μεγαλύτερη εμπειρία. Όμως, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στην Σούπερ Λιγκ και πραγματικά διαθέτει δυνατότητες και το ταλέντο για να το πετύχει».

Για τον εαυτό του: «Εγώ είμαι άνθρωπος που προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Για να γίνει κάποιος καλύτερος, δεν μπορεί να είναι ποτέ ευχαριστημένος. Εγώ θα παίξω πάντα όπου μου πει ο προπονητής μου αλλά η θέση που αγωνίζομαι από μικρός είναι αυτή του στόπερ. Το όνειρο μου είναι να καθιερωθώ στην Σούπερ Λιγκ. Κάθε παίκτης που ξεκινάει την καριέρα του, θέλει να γίνει επαγγελματίας. Το πέτυχα αυτό και τώρα θέλω να γίνω επαγγελματίας. Όμως, πάντα κοιτάζω να κάνω σταθερά βήματα και να κοιτάζω πάντα το αμέσως επόμενο».

Για την παρουσία του κόσμου στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Θέλουμε να έρχεται ο κόσμος στο Παγκρήτιο και να στέκεται στο πλευρό μας. Θεωρώ ότι η ομάδα μας αξίζει να έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και να στέκεται στο πλευρό μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook