Δύσκολα θα δώσει το παρόν ο Μπούντιμιρ

Δύσκολα θα ρισκάρει την συμμετοχή του Μάριο Μπούντιμιρ στο Κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Κροάτης φορ δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και ετσι ο Εργοτέλης λογικά θα στερηθεί των υπηρεσιών του στο κυριακάτικο ματς.

Ο Μπούντιμιρ ανέβασε χθες ρυθμούς στην χθεσινή  προπόνηση όμως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο πέλμα του και κατά πάσα πιθανότητα θα προστατευτεί για την συνέχεια του πρωτάθληματος.

Αντίθετα ΟΚ είναι ο Σαρρής που θα παίξει την Κυριακή κανονικά.

Με την σημερινή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 15.30 θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Εργοτέλη.

Εξάλλου χθες κοντά στην πρότυπη Ακαδημία ήρθαν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη, οι οποίοι επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο, συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Στο πρότυπο αθλητικό κέντρο έφτασαν οι Σίλβα Τζούνιορ, Μπέτο, Σέρτζιο Λεάλ, Γκεόργκι Σασιασβίλι, Μανόλης Κανδηλάκης, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Νίκος Καρέλης, Εγκούτου Ολίσε, Σόρεν Πίρσον, Ηλίας Κυριακίδης, Γιώργος Σαρρής, Τόμας Βίσιο, Ζαχαρίας Καβουσάκης και Νίκος Κατσικοκέρης.

Οι ποδοσφαιριστές έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μικρούς αθλητές. Σήμερα θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο νέα αντιπροσωπία ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook