Νίκη και μόνο νίκη…

Μετά τη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης ο Εργοτέλης θέλει ακόμα ένα τρίποντο αυτή την φορά κόντρα στον Παναιτωλικό τον οποίο υποδέχεται στο Παγκρήτιο. (Live 15:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Nίκη για να πάρει περισσότερη αξία και αυτή με τον Αστέρα Τρίπολης θέλει απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό ο Εργοτέλης. Τα αρκετά προβλήματα δεν “λυγίζουν” τους “κιτρινόμαυρους”, αντιθέτος τους έχουν πεισμώσει και στοχεύουν στην νίκη απέναντι στον φορμαρισμένο Παναιτωλικό.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει να αντιμετωπίσει αρκετά σημαντικά προβλήματα καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Χίμπλιγκερ και Φραγκουλάκη αλλά και τον τραματία Ρομάνο. Ο Καβαλιώτης τεχνικός πήρε στην αποστολή της ομάδας τον Μπουντιμίρ ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει το παιχνίδι καθώς έχει μία μόλις προπόνηση στο ενεργητικό του αυτή την εβδομάδα.

Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” θα παραταχθούν ξανά με τον Κατσικοκέρη στην επίθεση με τον υψηλόσωμο φορ να είναι έτοιμος να σκοράρει οδηγώντας την ομάδα του στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Εργοτέλη είναι οι εξής

Καβουσάκης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Νταντόμο, Μπούντιμιρ, Καρέλης, Χαντί και Ρέντζας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook