Εμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό ο Εργοτέλης

Δεν σκόραρε, δεν κέρδισε η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του Παγκρήτιου Σταδίου μεταξύ του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Εργοτέλης που είχε την υπεροχή, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε και έτσι με τον βαθμό που πήρε έφτασε στους εννέα. Από την άλλη για τον Παναιτωλικό ήταν θετικό το αποτέλεσμα, καθώς αγωνιζόταν εκτός έδρας και έφτασε έτσι στους 11 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο, με τον Εργοτέλη να έχει την κατοχή της μπάλας και να θέλει τη νίκη, αλλά οι προσπάθειες που έκανε για γκολ δεν ανησύχησαν τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κρήτης μπήκε ακόμη πιο δυνατά, καθώς η νίκη ήταν μονόδρομος, αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του μπορεί να μην έκανε πολλές επιθετικές προσπάθειες, ωστόσο δεν ανησύχησε και πήρε σχετικά εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μέτριο το πρώτο μέρος

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 9ο λεπτό από ένα μακρινό σουτ του Κατσικοκέρη η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και στο 19′ το συρτό σουτ του Μπέτο.

Ο Παναιτωλικός απάντησε και αυτός με δύο ευκαιρίες, στο 23′, όταν ο Θεοδωρίδης επιχείρησε την σέντρα σουτ από δεξιά, αλλά η μπάλα κατευθύνθηκε προς την εστία και έφυγε άουτ και στο 33′ όταν άουτ έφυγε και το σουτ του Χαριστέα.

Στο 36′, ο Λεάλ εκτέλεσες απευθείας φάουλ με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να μην ανησυχεί. Δύο λεπτά αργότερα (38′) ο Κουτσιανικούλης έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, απέφυγε τον Ετζενγκουέλε, αλλά το πλασέ του φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπλάζιτς.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 43′ για την ομάδα του Αγρινίου, όταν ο Καμαρά βρέθηκε απέναντι στον Καβουσάκη έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη να διώχνει.

Ανούσια υπεροχή ο Εργοτέλης

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοσή του, καθώς ήθελε τη νίκη, αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια.

Στο 49′, μετά από σέντρα του Λεάλ από δεξιά, ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ντολεζάι, ενώ στο 53′, ο Μπλάζιτς μπλόκαρε εύκολα το μακρινό σουτ του Λεάλ.

 

Ο Εργοτέλης συνέχισε να έχει την υπεροχή και να πιέζει την ομάδα του Αγρινίου και ένα δυνατό σουτ του Κατσικοκέρη στο 59′ έφυγε άουτ.

Στο 65′, ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει, αλλά το σουτ του Χαριστέα ήταν αδύναμο και μάζεψε εύκολα την μπάλα ο Καβουσάκης.

Στο 69′, ο Λεάλ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Άντι έβαλε σωστά το πόδι του και απομάκρυνε την μπάλα. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Διαιτητής/Βοηθοί: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)/ Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν (Μακεδονίας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)/ Ζωγράφος (Αθηνών)

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο (86′ Χρυσοφάκης), Ολίσε, Κουτσιανικούλης (60′ Χαντί), Ζούνιορ, Λεάλ, Κατσικοκέρης (89′ Καρέλης).

Παναιτωλικός (Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε, Άντι, Κούσας, Ρότσα (71′ Σιόντης), Καμαρά, Θεοδωρίδης (93′ Παλαιολόγος), Μητρόπουλος (90′ Μεζάγκ), Χαριστέας.

Κίτρινες κάρτες: Μπέτο (27′, Εργοτέλης), Γιαλούσης (85′, Εργοτέλης)-Άντι (40′, Παναιτωλικός), Ρότσα (45′, Παναιτωλικός), Μητρόπουλος (77′, Παναιτωλικός)

 

Δείτε εδώ το Live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook