Ζαχ. Καβουσάκης: «Εμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία μου»

Ο 22χρονος τερματοφύλακας του Εργοτέλη τα πήγε περίφημα στα παιχνίδια με Τρίπολη και Παναιτωλικό.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρει ότι  «πιστεύω ότι δεν τα πήγα άσχημα. Είχα κάποιες καλές επεμβάσεις σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου και ελπίζω το ίδιο να είναι και ο προπονητής μου από εμένα. Στην αρχή των αγώνων είχα άγχος αλλά στην διάρκεια το ξεπέρασα».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τόνισε ότι «προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, ωστόσο δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε και να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».  Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ανέφερε πως  «θέλουμε να συνεχίζουμε να δείχνουμε την σοβαρότητα που είχαμε και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Θα δώσουμε ότι έχουμε για να πάει η ομάδα καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα δείχνουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο».

Ενώ για τον κόσμο της ομάδας που τον χεοροκρότησε, τονίζει ότι  «τους ευχαριστούμε για την χθεσινή τους παρουσία και την βοήθεια που μας έδωσαν. Θέλουμε να συνεχίζει ο φίλαθλος κόσμος να έρχεται στο γήπεδο για να μας στηρίζει και εμείς από την πλευρά μας δεν θα τον απογοητεύσουμε. Τους θέλουμε κοντά μας και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα δώσει ακόμα πιο δυναμικό παρόν».

Στην Εθνική Ελπίδων ο Νίκος Καρέλης

Ο επιθετικός του Εργοτέλη Νίκος Καρέλης κλήθηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη να αντικαταστήσει τον Απόστολο Βέλλιο για τους δύο επίσημους αγώνες που έχει η Εθνική ομάδα των Ελπίδων με τη Γερμανία στις 11 και την Βοσνία Ερζεγοβίνη στις 14 Νοεμβρίου.

Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο της Τρίπολης και πέραν του Καρέλη στην Εθνική κλήθηκαν και οι Μαρουκάκης της Καλλιθέας και Τσίτας της ΑΕΚ. Στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τονίζει:

«Ανακλήθηκε η πρόσκληση του Απόστολου Βέλλιου για τα επίσημα ματς της Εθνικής Ελπίδων με Γερμανία (11/11) και Βοσνία Ερζεγοβίνη (14/11) στην Τρίπολη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης κάλεσε στην αποστολή τους επιθετικούς Ματθαίο Μαρουκάκη (Καλλιθέα), Θωμά Τσίτα (ΑΕΚ) και Νίκο Καρέλη (Εργοτέλης)».

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook