«Θα βοηθήσει και τις δυο ομάδες »

Ο Νίκος Κατσικοκέρης του Εργοτέλη, μίλησε στον Athlleticradio 104,2 για ττο φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλη για την δική του παρουσία αλλά και την κατάσταση στην ομάδα του.

ΟΦΗ και Εργοτέλης αναμετρώνται για δεύτερη φορά φέτος σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο Νίκος Κατσικοκέρης του Εργοτέλη, μίλησε στον Athlleticradio 104,2 και στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic»  και στον Γιώργο Κορτσιδάκη,  για την χρησιμότητα της φιλικής αυτής αναμέτρησης και για τις δυο ομάδες, για την δική του παρουσία αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον Εργοτέλη.

Για το φιλικό με τον ΟΦΗ, είπε ότι  «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξουμε ένα φιλικό σε τέτοιο επίπεδο και είναι αρκετά θετικό για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Θα βοηθήσει και τις δυο ομάδες».

Για την κατάσταση στον Εργοτέλη μετά τους 4 βαθμούς που πήρε στα παιχνίδια με Τρίπολη και Παναιτωλικό, τόνισε πως  «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε  και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Όλα τα παιδιά παίξαμε αρκετά καλά. Κρατήσαμε το μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, πήραμε 4 βαθμούς και γενικά είμαστε ευχαριστημένοι. Βρισκόμασταν σε ένα καθεστώς πίεσης και έπρεπε να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς που πήραμε».

Για την δική του παρουσία στον Εργοτέλη και το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε στην ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Καραγεωργίου, είπε ότι «Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια μου όμως θέλω να αρπάζω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και από την στιγμή που η ομάδα με είχε ανάγκη, χάρηκα που βοήθησα. Προσωπικά, έπρεπε να δείξω και εγώ ότι δεν ήρθα τυχαία στον Εργοτέλη».

Για το επόμενο παιχνίδι του Εργοτέλη στην Κέρκυρα, τόνισε ότι «Γνωρίζουμε ότι η Κέρκυρα έχει προβλήματα και είναι ευκαιρία για εμάς να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε ότι οι παίκτες της Κέρκυρας δεν βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για την επέμβαση στον Ντιέγκο Ρομάνο και την ατυχία που χτύπησε τον συμπαίκτη του, είπε ότι «Ο Ντιέγκο ήρθε στο γήπεδο και μίλησαμε. Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να του ευχηθούμε γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το Κύπελλο Ελλάδος και το αν αποτελεί στόχο του Εργοτέλη, ανέφερε πως  «ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με στόχους και η καλή πορεία στο κύπελλο Ελλάδας είναι ένας από τους στόχους μας. Η ομάδα δεν έχει πάει καλά στο Κύπελλο τα τελευταία χρόνια και ίσως φέτος είναι η ευκαιρία για κάτι καλύτερο».

Για την πορεία της πρώην ομάδας του, του Πλατανιά στην Β’ Εθνική, είπε πως «Στον Πλατανιά γίνεται φοβερή δουλειά, μιλάω με τον προπονητή, πιστεύω ότι ήταν αποτελέσματα που έπρεπε να έρθουν οι νίκες με Παναχαική και Πανθρακικό και χαίρομαι που ήρθαν την κατάλληλη στιγμή».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook