Γιαλούσης: “Πάμε για να πάρουμε το παιχνίδι στην Κέρκυρα”

Για το παιχνίδι του Εργοτέλη με την Κέρκυρα, την επιστροφή του στην ενδεκάδα της ομάδας και πολλά ακόμα μίλησε στον Αthletic Radio 104,2, o Λευτέρης Γιαλούσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Γιαλούσης στον Αthletic Radio 1o4,2 και στην εκπομπή “Στο γήπεδο του Athletic” με τον Γιώργο Κορτσιδάκη.

Για την αγωνιστική του κατάσταση και την επιστροφή του στην ενδεκάδα της ομάδας…

“Eίχα πεί ότι όταν επιστρέψω στην ενδεκάδα  θα κάνω τα πάντα για να κρατήσω την θέση μου και αυτό προσπαθώ να κάνω”.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και αν αυτή επηρεάζει τον Εργοτέλη…

“Είναι αρνητική για εμάς γιατί στα δύο τελευταία παιχνίδια, στα ματς με Τρίπολη και Παναιτωλικό είχαμε βρει ένα ρυθμό . Από εκεί και πέρα δεν μας κάνει καλό γιατί μένουμε λίγο πίσω σε όλα. Εδώ στο Ηράκλειο δεν έχεις να παίξεις και με μία ομάδα ανταγωνιστική εκτός από τον ΟΦΗ και δεν είναι εύκολο”.

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα…

“Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι γιατί αν εξαιρέσεις τις μεγάλες ομάδες, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των ομάδων.  Η Κέρκυρα θέλει βαθμούς, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι,όμως εμείς θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας και να πάρουμε το παιχνίδι. Η Κέρκυρα άλλαξε προπονητή και  αυτό αποτελεί κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Το θετικό για εμάς είναι πως επιστρέφουν και κάποια παιδιά και θα πάμε πλήρεις”.

Για την βελτίωση  του Εργοτέλη  στα παιχνίδι με Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό…

“Στις αρχές είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και το ξεπεράσαμε. Δείξαμε ότι στην έδρα μας είμαστε μια καλή ομάδα που δεν θα περνάει εύκολα κανείς.  Το θετικό στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι πως βγήκε στην ομάδα και η συμμετοχή του Καβουσάκη και του Σαρρή που βοήθησαν πολύ και πιστεύουμε με την επιστροφή κάποιων παικτών που μας έλειψαν στα προηγούμενα παιχνίδια να πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια”.

Για το τι θα δούμε στην συνέχεια από τον Εργοτέλη…

“Σίγουρα θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και στόχος μας είναι η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε στο μυαλό μας και τον στόχο που έχουμε θέσει και να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον υλοποιήσουμε”.

Για το αν έχει αγχώσει ο στόχος της εισόδου στα πλέι-οφ την ομάδα…

“Δεν μας αγχώνει αυτό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος γιατί όταν δεν είσαι δεν πως καλά και δεν βγαίνει αυτό που μπορείς να κάνεις.”

Για τον ίδιο…

“Εγώ θέλω να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Να καθιερωθώ στην ενδεκάδα και να βοηθάω την ομάδα μου. Υπάρχουν μικροί που ανεβαίνουν και άλλα παιδιά και υπάρχει ένας ευγενής ανταγωνισμός. Εύχομαι και οι μικροί να ανεβούνε στην πρώτη ομάδα”.

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός…

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ένα ντέρμπι.  Ο Παναθηναικός είναι φορμαρισμένος και έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής . Ο Ολυμπιακός  έχει την έδρα.  Θα είναι ένα δυνατό ντέρμπι, πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook