Στην Βουλγαρία για μεταγραφικό στόχο ο Καραγεωργίου

Ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου βρέθηκε χθες στην Βουλγαρία για να «τσεκάρει» ποδοσφαιριστή όπως αναφέρει σήμερα η “Athletic Press”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μανόλη Χρονάκη ο Νίκος Καραγεωργίου συνοδευόμενος από τον Σταύρο Λαμπράκη, δεν επέστρεψε με την αποστολή στο Ηράκλειο, αλλά ταξίδεψε για την Βουλγαρία προκειμένου να «τσεκάρει» ο ίδιος έναν ποδοσφαιριστή που έχει προταθεί και φαίνεται να αρέσει.

Είναι ο ίδιος παίκτης που οι «κιτρινόμαυροι» είχαν «κατασκοπεύσει» διά τηλεοράσεως πριν μια εβδομάδα. Το όνομα του δεν έγινε διαρρεύσει αν και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον 31χρονο μέσο της Μινιόν Πέρνικ, Βάνκο Τραϊάνοφ που ξεκίνησε από τα Σκόπια  αλλά έχει Βουλγάρικο διαβατήριο.

Την ίδια ώρα και οι δύο Κροάτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εξακολουθούν να «παίζουν» δυνατά για τον Εργοτέλη. Τόσο για τον Βόικαν Μιλίκοβιτς που σας γράφουμε εδώ και δύο εβδομάδες όσο και για τον 29χρονο μέσο Γιόζιπ Μιλάρντοβιτς της Σλάβεν Μπέλουπο, ο οποίος επίσης έχει «τσεκαριστεί».

Να σημειωθεί τέλος ότι στον Εργοτέλη δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Ντιέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook