«Νοιώθουμε πνιγμένοι και πρέπει να κερδίσουμε τα Γιάννενα!»

Ο Γιώργος Σαρρής μίλησε στον Athleticradio 104,2 για τον εκνευρισμό που υπάρχει στον Εργοτέλη για την κακή διαιτησία στην Κέρκυρα, αλλά και για την κρισιμότητα του αγώνα με τα Γιάννενα.

Ο εκνευρισμός στις τάξεις του Εργοτέλη για την διαιτησία του Κωσταντινέα στην Κέρκυρα, δεν έχει κοπάσει ακόμη. Η «κλοπή» αποτελεί κύριο θέμα συζήτησης στις τάξεις των παικτών, όμως δεν μπορούν να μείνουν σε αυτό. Το Σάββατο ο Εργοτέλης υποδέχεται τα Γιάννενα, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού, για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου. Ο αμυντικός του Εργοτέλη Γιώργος Σαρρής μίλησε στον Athleticradio 104,2  και στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic» με τον Γιώργο Κορτσιδάκη  για την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τα Γιάννενα, τονίζοντας ότι οι παίκτες που θα αγωνιστούν πρέπει να δώσουν το 100%. Αναλυτικά οι αναφορές του νεαρού αμυντικού…

Για το παιχνίδι με τα Γιάννενα:  «Είναι πολύ μεγάλο παιχνίδι. Πολύ σημαντικό για μας. Πρέπει να το πάρουμε πάση θυσία. Νοιώθουμε πνιγμένοι μετά την σφαγή μας στην Κέρκυρα. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε άνετα μας το στέρησε ο διαιτητής. Είμαστε πεισμωμένοι όμως και 100% έτοιμοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Πάμε να πάρουμε τους τρείς βαθμούς  με τα Γιάννενα και τίποτε άλλο».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με τα Γιάννενα:  «Ερχεται ένα ακόμη πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα γίνει μάχη. Θα κριθεί στις μονομαχίες. Εμείς θέλουμε τους τρείς βαθμούς και εύχομαι να είμαστε εμείς που θα τους πάρουμε. Πρέπει να είμαστε εμείς η ομάδα που θα επικρατήσει στις μονομαχίες. Οσοι ξεκινήσουν το παιχνίδι αλλά και όσοι κληθούν να παίξουν ως αλλαγή, πρέπει να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν».

Για την ήττα στην Κέρκυρα: «Ηταν ένα παιχνίδι που ήμασταν οι κυρίαρχοι. Δεν ισοφαριστήκαμε από τον αντίπαλο, αλλά από το σφύριγμα του διαιτητή να δώσει το πέναλτι. Πληρώσαμε και τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Μέχρι το 30’ είχαμε ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Αν όμως ο διαιτητής δεν έδινε το πέναλτι, δεν θα γύριζε το παιχνίδι αυτό. Δεν το έχουμε ξεχάσει ακόμη. Δεν χάσαμε επειδή δεν ήμασταν καλοί, αλλά επειδή ήθελαν κάποιοι άλλοι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας όμως».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook