«Εχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες σαν ομάδα»

“Τα εμπόδια δεν θα σταματήσουν τον Εργοτέλη” αναφέρει στην δήλωση του για το παιχνίδι με τα Γιάννενα, ο Απόστολος Παπουτσάκης.

 

Με αιχμές για την διαιτησία του αγώνα με την Κέρκυρα, αλλά και αισιοδοξία ότι στο παιχνίδι με τα Γιάννενα ο Εργοτέλης θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ο  πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης, απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στάδιο. Όπως τονίζει στην δήλωση του «από το παιχνίδι του Σαββάτου μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Τα πέντε παιχνίδια που απομένουν είναι ικανά να βάλουν την ομάδα μας σε τροχιά διεκδίκησης του μεγάλου στόχου που έχουμε θέσει. Οι δυνατότητές μας είναι σαφώς μεγαλύτερες από αυτές που έχουν φανεί μέχρι τώρα και είμαι βέβαιος ότι από αύριο κιόλας αυτό θα αρχίσει να αποδεικνύεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα εμπόδια που παρουσιάζονται δεν είναι ικανά να μας σταματήσουν. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε. Η ώρα της αντεπίθεσης έφτασε! Από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι και ένα ραντεβού με την ιστορία. Ραντεβού που δεν επιτρέπει αδικαιολόγητες απουσίες!»

Μέσα Ολίσε και Λεάλ

Ολοκληρώθηκε  χωρίς περαιτέρω προβλήματα η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Λεάλ και Ολίσε βρίσκονται στην αποστολή.Ο  Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Ντάντομο, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Ρέντζας, Μπούντιμιρ και Καρέλης.

*Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι από τα παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου μας που θα βρεθούν αύριο στο Παγκρήτιο Στάδιο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πέντε που θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης, θα συμμετάσχουν σε επίσημη φωτογράφιση με την πρώτη ομάδα

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook