Μοιρασιά (1-1) για τους Κ17 Εργοτέλη και ΟΦΗ στο Μαρτινέγκο

Στο 88′ ισοφάρισε για τον ΟΦΗ ο Γρίβας.Προηγήθηκε με τον Κούτρη στο 62′ ο Εργοτέλης.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της ομάδας Νέων Κ17 του Εργοτέλη κόντρα στην αντίστοιχη του ΟΦΗ στο Μαρτινέγκο.  Η ομάδα του Σταύρου Πρωτογεράκη προηγήθηκε με γκολ του Κούτρη στο 62ο λεπτό. Για τον ΟΦΗ  σκόραρε ο Γρίβας στο 88ο λεπτό. Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 80’ με τον Κούτρη.

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι των Κ17 μεταξύ του Ο.Φ.Η και του Εργοτέλη, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρτινέγκο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες για τις δυο ομάδες, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Εργοτέλη προηγήθηκε στο σκορ στο 62’με τον Κούρτι. Η ομάδα του Ο.Φ.Η ανέβασε ρυθμό και απείλησε στο 68’ με γκόλ του Γαργανουράκη που ακυρώθηκε, ως οφσάιντ και στο 75’ ο Χαλκιαδάκης Γιάννης αστόχησε απέναντι στον τερματοφύλακα του Εργοτέλη. Στο 78’ ο Δελληγιαννάκης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι, ενώ η ομάδα του Ο.Φ.Η, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ μετά από συνεχόμενη πίεση,  με τον Γρίβα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Λαμπότι, Σταυρακάκης, Δουλγεράκης, Παντελάκης, Λίπι, Σάλιακας, Φοβάκης, Μερτίρι (86’ Βογιατζής), Φουκαράκης και Κούτρης.

ΟΦΗ: Μπρόκος, Σπαχής, Ντουγλής, Παχάκης, Ανδρουλάκης, Γαργανουράκης, Χριστοδουλάκης, Μπάμπης, Χαλκιαδάκης, Δεληγιαννάκης και Κατσαρέλης.
Έπαιξαν και οι Καροφυλάκης, Γρίβας και Χαλκιαδάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook