Επιστροφή στις νίκες για τον Εργοτέλη

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Εργοτέλης, ο οποίος ήταν το αφεντικό του αγώνα για 80΄ λεπτά, όμως ένα ανόητο πέναλτι στο 80΄ και η αποβολή του Σαρρή στο 83΄ μετέτρεψαν ένα εύκολο τρίποντο σε μια αγχωτική νίκη

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Εργοτέλης, ο οποίος ήταν το αφεντικό του αγώνα για 80΄ λεπτά, όμως ένα ανόητο πέναλτι στο 80΄ και η αποβολή του Σαρρή στο 83΄ μετέτρεψαν ένα εύκολο τρίποντο σε μια αγχοτική νίκη.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 11η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με την τρίτη της εντός έδρας νίκη έφτασε στους 12 βαθμούς.

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε ένα γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Καβουσάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης συνέχισε να έχει την υπεροχή, σημείωσε ένα ακόμη γκολ, έστω και με την βοήθεια παίκτη του ΠΑΣ, είχε δοκάρι, ωστόσο λίγο έλειψε να πληρώσει την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σαρρής. Από την άλλη η ομάδα της Ηπείρου ξύπνησε αργά, μείωσε στο 80΄, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Ο Εργοτέλης μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και με δυο σούτ του Φραγκουλάκη απείλησε στο ξεκίνημα. Τα Γιάννενα απάντησαν με ένα καλό σούτ του Βίλα και μια κεφαλικά του Ντε Βισέντι, όμως ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που βρήκε πρώτη δίχτυα. Στο 15′ ο Μπούντιμιρ “πάτησε” την μπάλα στον Φραγκουλάκη και αυτός με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Το ημίωρο βρήκε τον Εργοτέλη να είναι απόλυτα κυρίαρχος της αναμέτρησης, απέναντι στα Γιάννενα, που δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία της κρητικής ομάδας.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες.Τα Γιάννινα έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, στα πρώτα λεπτά της επανάλληψης. Στο 47′ απείλησαν με τον Γεωργίου, σε μια καλή αντεπίθεση. Μέχρι το 60′ όμως τίποτε δεν άλλαξε στο παιχνίδι. Στην συνέχεια του αγώνα ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοση του και με την εύνοια της τύχης διπλασίασε τα γκολ του χάρις σε αυτογκόλ του Κώτσιου.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι στα 73΄ όταν ο Λέαλ με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 76′ ο Καβουσάκης είπε όχι πρώτα σε σούτ του Μπακαγιόκο και μετά σε σούτ του Γεωργίου.

Στο 80′ Ο ΠΑΣ ξαναμπήκε στο παιχνίδι, με εύστοχο χτύπημε πέναλτι που πέτυχε ο Μπακαγιόκο, ο οποίος αναπτάπηκε από τον Σαρρή που είδε και την κίτρινη κάρτα. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαρρής είδε και δεύτερη κίτρινη για χέρι με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες και να κάνει το φινάλε αγχοτικό.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε στην συνέχεια χωρίς όμως να τα καταφέρει κάτι και ο Εργοτέλης πήρε το τρίποντο.

 Το Live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook