Koντά στον Ντιέ ο Εργοτέλης

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Athletic Press που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, ο Εργοτέλης μπορεί να ολοκληρώσει σύντομα την μεταγραφή του Ιβοριανού, ενώ πάντα στην σκέψη του έχει τους δύο Κροάτες και τον Βούλγαρο.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Μανώλης Χρονάκης, όλα δείχνουν οτι η περίπτωση του Ντιέ προηγείται και μάλιστα με διαφορά από τις υπόλοιπες.

Ο Ιβοριανός αρέσει πολύ στον Καραγεωργίου και παρά τα μειονεκτήματα που υπάρχουν στην περίπτωση του (π.χ. ηλικία), οι ικανότητες του και η άμεση προσαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα του δίνουν σαφέστατο προβάδισμα, έναντι των υπολοίπων, για να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Μάλιστα στον Εργοτέλη έχουν ετοιμάσει ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να καταθέσουν την πρόσκληση που απαιτείται για να έρθει ο Ντιέ στην χώρα μας και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πέρα από τον Ντιέ, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν με προσοχή τις περιπτώσεις των δύο Κροατών και του Βούλγαρου  ωστόσο οι περιπτώσεις τους θα «ενεργοποιηθούν» εφόσον η διοίκηση αποφανθεί ότι έχει την δυνατότητα να κάνει δύο μεταγραφές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook