Λύγισε στο Περιστέρι ο Εργοτέλης που έχει δικαιολογημένα παράπονα

Ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0 στο Περιστέρι, ωστόσο θα μπορούσε να έπαιρνε κάτι περισσότερο αν ο Σέλιμος έβλεπε το πέναλτι στον Φραγκουλάκη στο 86΄ αλλά και νωρίτερα αυτό στον Σασιασβίλι

Η ομάδα της Κρήτης φωνάζει για ένα πέναλτι του Επστάιν πάνω στον Σασιασβίλι, καθώς ο Γερμανός τον κράτησε.

Στο 86ο λεπτό ο Εργοτέλης φώναξε για ακόμα ένα πέναλτι του Ζουέλα πάνω στον Φραγκουλάκη, με τον 30χρονο αμυντικό του Ατρόμητου να βρίσκει τον Έλληνα μέσο σε μία δύσκολη φάση.

Με τον Καραγεωργίου να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να παρατάσει τον 19χρονο Τζανακάκη στο βασικό σχήμα (έγινε επαγγελματίας την περασμένη Τρίτη!), ξεκίνησε το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά στο 9′ σε μια καθαρή ευκαιρία με τον Τάτο, να σουτάρει άουτ απο καλή θέση.

Ο Εργοτέλης ισορρόπησε μετά το 10′ και απείλησε με ένα καλό σούτ του Φραγκουλάκη στο 13′

O Ατρόμητος που είχε τον έλεγχο του αγώνα απο το ξεκίνημα άνοιξε το σκόρ στο 16′ με τον Μήτρογλου, μετά απο ωραία ενέργεια του Επστάιν (1-0).

Στο 44′ ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία με προβολή του Χίμπλιγκερ για να ισοφαρίσει.

Με την είσοδο του Κατσικοκέρη αντί του Τζανακάκη στο 60′, ο Νίκος Καραγεωργίου επιχείρησε να αυξήσει την πίεση στην επίθεση. Στο 61′ η κρητική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σασιασβίλι. Ενώ στο 62′ υπάρχει και μια φάση πέναλτι πάνω στον Μπούντιμιρ που δεν δίνεται.

Στο 73′ ο Ατρόμητος είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρίτο για το 2-0, αλλά τον πρόλαβε ο Σασιασβίλι.

Ζήτησε πέναλτι ο Εργοτέλης

Στο Εργοτέλη ο διαιτητής Σελίμος λέει “όχι” στον Φραγκουλάκη σε ανατροπή απο τον Ζουέλα. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη ζήτησαν πέναλτι στην φάση αυτή, αλλά ο διαιτητής είπε όχι.Πολλά τα παράπονα απο τους ανθρώπους του Εργοτέλη και αποβολή του Σταύρου Λαμπράκη απο τον πάγκο για τις διαμαρτυρίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook