Προς την έξοδο ο Ντάντομο

Όπως αναφέρει σήμερα η Athletic Press, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, στην… πόρτα της εξόδου από τον Εργοτέλη βρίσκεται ο Ντάντομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Athletic Press και το ρεπορτάζ του Μανώλη Χρονάκη, οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να λύσουν το συμβόλαιο του Νταντόμο ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ αλλά δεν έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει, έστω και ως «ρεζέρβα» του Βίσιο.

Σε περίπτωση που ο Ουρουγουανός δεχθεί να λύσει το συμβόλαιο του, θα προωθηθεί από τα τμήματα υποδομής ο Πρωτογεράκης για τον οποίο ακούγονται πολλά και καλά λόγια.

Ταυτόχρονα στον Εργοτέλη περιμένουν αυτές τις ημέρες και την έκδοση του δελτίου του Μπρούνο Χαλκιαδάκη που ενδέχεται να διαφοροποιήσει κάπως τις μεταγραφικές σκέψεις για δύο μέσους.

Ο Μπρούνο έχει Ελληνοποιηθεί, έχει γίνει επαγγελματίας αλλά κάποια διαδικαστικά θέματα με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας έχουν καθυστερήσει την ένταξη του στην ομάδα.

Την ίδια ώρα στο μεταγραφικό μέτωπο δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

Κύκλοι γύρω από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι όσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνουν δύο μεταγραφές, άλλες τόσες υπάρχουν στο να μην γίνει καμία. Μέχρι πάντως να ξεκαθαρίσει το τοπίο, οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να «κατασκοπεύουν» παίκτες και για το λόγο αυτό την προπερασμένη Κυριακή, όπως μόνο η Athletic Press είχε αναφέρει Καραγεωργίου και Λαμπράκης βρέθηκαν στο εξωτερικό.

Σήμερα η Athletic Press αποκαλύπτει ότι ο πρώτος είχε πάει στην Αυστρία και είδε πιθανότατα το παιχνίδι Βακέρ Ινσμπουργκ-Στουρμ Γκρατς, ενώ ο Λαμπράκης πήγε στην Βουλγαρία για να δει τον παίκτη που εδώ και πολλές ημέρες γράφουμε ότι ενδιαφέρει μεταγραφικά τον Εργοτέλη, καθώς μία ακόμα φορά τον «τσέκαραν» τηλεοπτικά και άλλη μία τον είδε δια ζώσης ο τεχνικός της ομάδας.

Κατά τα άλλα ανοικτά παραμένουν τα θέματα των Πρίττα και Ντιέ και μάλλον εντός της εβδομάδας θα έχουμε τις τελικές εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook