Δύσκολα ο Ολίσε-Έξτρα πριμ από Παπουτσάκη

Ένα ακόμη πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκος Καραγεωργίου καθώς μετα τον Μπουντιμίρ που δεν θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση της Λειβαδιάς ούτε ο Εγκούτου Ολίσε φαίνεται να προλαβαίνει καθώς δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη. Έξτρα πριμ από Παπουτσάκη

Ένα ακόμη πρόβλημα καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκος Καραγεωργίου καθώς μετα τον τραυματία Μπουντιμίρ που δεν θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση της Λειβαδιάς αλλά και τον τιμωρημένο από την διοίκηση Βασίλη Κουτσιανικούλη ούτε ο Εγκούτου Ολίσε φαίνεται να προλαβαίνει καθώς δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη.

Ο Αφρικανός μέσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου, στην Λειβαδιά. Αντίθετα, προπονήθηκαν κανονικά οι Φραγκουλάκης και Μπέτο, οι οποίοι τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι.

Στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργοτέλη και μίλησε στους παίκτες, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη στάθηκε στην σημασία της αναμέτρησης και στο γεγονός ότι ο Εργοτέλης θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι.

“Παίξτε δυνατά για να κερδίσουμε.Πιστεύω σε εσάς. Η ομάδα πρέπει να είναι ψηλότερα” ήταν τα λόγια του προέδρου του Εργοτέλη, ο οποίος είπε στους παίκτες ότι αν κερδίσουν θα έχουν και ένα έξτρα πρίμ (15 χιλ. ευρώ) για να κάνουν καλές γιορτές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook