Να νικήσει Λεβαδειακό και απουσίες θέλει στην Λειβαδιά ο Εργοτέλης

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε για την Λειβαδιά ο Εργοτέλης για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (live 17:15 Athletic Radio 104,2 και athleticradio,gr), ωστόσο στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε για την Λειβαδιά ο Εργοτέλης για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (live 17:15  Athletic Radio 104,2 και athleticradio,gr), ωστόσο στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.
 
Μπούντιμιρ και Ολίσε βρίσκονται εκτός αποστολής για τον Εργοτέλη, για το παιχνίδι στην Λειβαδιά.  Το ίδιο και ο Βίσιο που είχε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Αντίθετα Μπέτο και Φραγκουλάκης είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.  Στην Λειβαδιά δεν θα αγωνιστεί και ο τιμωρημένος απο την διοίκηση Κουτσιανικούλης. Ο Νίκος Καραγεωργίου αναμένεται να παρατάξει στην Λειβαδιά, μια ενδεκάδα κοντά σε αυτήν που επέλεξε στο παιχνίδι  με την Δόξα Δράμας. 
 
Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.
Την  απαρτίζουν οι: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπέτο, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Ρέντζας και Καρέλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook