Είδε φως στο σκοτάδι της Λιβαδειάς ο Εργοτέλης

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε περίπου 2,5 ώρες λόγω της διακοπής ρεύματος ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού

Ο Τζανακάκης πέρασε εντυπωσιακά από τα δεξιά και έκανε μία σέντρα – σουτ, με τον Λισγάρα να πετυχαίνει αυτογκόλ κάνοντας λάθος προβολή με το δεξί του πόδι.

 

Ο αέρας και η συνεχής βροχή δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των δυο ομάδων, όμως ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 16ο λεπτό με τον Πασχάλη Μελισσά. Ο Έλληνας άσος έκανε ένα δυνατό σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα αν και κατευθυνόταν προς την εστία του Πίρσον, που έλεγχε τη φάση, πέρασε άουτ.

Οι Βοιωτοί έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία στο 20ο λεπτό, όταν ο Κόρμπος έκανε σέντρα από τα αριστερά ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Πίρσον.

Η φάση του αγώνα πήγε να γίνει στο 36ο λεπτό. Ο Τζανακάκης έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Κατσικοκέρης με τακουνάκι προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να είναι πιο επιθετικός, όμως την πρώτη φάση έκανε ο Εργοτέλης. Ο Τζούνιορ έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ, με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει.

Στο 55ο λεπτό τα φώτα του γηπέδου έπεσαν και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα! Αυτό συνέβη άλλη μία φορά μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το ματς μετά από 22 λεπτά καθυστέρησης.

Στην επανέναρξη του αγώνα ο Λεβαδειακός πίεσε για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Οι χώροι που άφησαν οι Βοιωτοί έδωσαν χώρο στον Εργοτέλη, ο οποίος δημιούργησε μια-δύο καλές ευκαιρίες ως το τέλος όπως και ο Λεβαδειακός, όμως το 0-1 δεν άλλαξε και βρήκε τον Εργοτέλη να παίρνει την πρώτη του εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook