Επισκέφτηκαν τον πρόεδρο οι γυναίκες του Εργοτέλη

Τον πρόεδρο του Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη επισκέφτηκε στο γραφείο του, αντιπροσωπία της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

Οι Σιδηρά, Αγγελάκη, Αποστολάκη, Κυδωνάκη, Κουνάλη, Συμεωνίδη και Αραβιάκη αποτέλεσαν τις παίκτριες που βρέθηκαν χθες στο γραφείο του Προέδρου του Εργοτέλη.

Στη μία ώρα που διήρκεσε η επίσκεψη, εκτός από τις ευχές που ανταλλάχθηκαν με την ευκαιρία των εορτών που πλησιάζουν, έγινε συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν στην γυναικεία ομάδα, στη λειτουργία του τμήματος και στην παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας. 

Ο πρόεδρος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που καταφέρει η γυναικεία ομάδα να τερματίσει σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις, θα κάνει δώρο σε όλα τα μέλη της ένα ταξίδι μίας εβδομάδας στην Κύπρο.

Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο πρόεδρος δώρισε στην ομάδα ένα σπάνιο αναμνηστικό με το σήμα του Εργοτέλη, συνοδευόμενο από μια ευχετήρια επιστολή, που έγραφε: 

«Το σήμα του Εργοτέλη, ως συμβολικό δώρο από καρδιάς, με την ευχή να συνοδεύει για πάντα την αθλητική σας σταδιοδρομία.

Δεν είναι ένα σήμα που απλώς απεικονίζεται στη φανέλα, με την οποία αγωνίζεσθε, αλλά ένα σύμβολο που πρέπει να αποτελεί κομμάτι του εαυτού σας.

Να σας εμπνέει και να σας καθοδηγεί εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, υπενθυμίζοντάς σας τις αξίες και τα ιδανικά που ο Εργοτέλης πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ύπαρξής του.

Χρόνια Πολλά & Ευτυχισμένο το 2012 γεμάτο υγεία και επιτυχίες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook