Παιχνίδι φιλανθρωπίας και αγάπης από Εργοτέλη, Εθνικό, Ηρακλή και ΑΟ Kαμινίων

Ένα Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι φιλανθρωπίας και αγάπης διεξάγεται το Σάββατο το μεσημέρι (3μμ) στο Μαρτινέγκο.

Ένα Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι φιλανθρωπίας και αγάπης διεξάγεται το Σάββατο το μεσημέρι (3μμ) στο Μαρτινέγκο. Αναμετρώνται οι προπονητές και οι παίκτες των ομάδων που αγωνίζονται στο Μαρτινέγκο. Την πρωτοβουλία ανέλαβε η διοίκηση του Εργοτέλη και την αποδέχθηκαν ο Εθνικός, ο Ηρακλής Ηρακλείου και  τα Καμίνια. Θα γίνουν δυο ημίχρονα 25λεπτα, με εισιτήριο 5 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν στο ίδρυμα αποκατάστασης «Δικαίωμα στη Ζωή» και σε δωροεπιταγές, που θα μοιραστούν σε ευπαθείς ομάδες της πόλης. Οι διοργανωτές  έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Λατώ» και αναφέρθηκαν σε αυτήν την πρωτοβουλία και κάλεσαν τον φίλαθλο κόσμο να τη στηρίξει.

Μαρίνος Σαμαριτάκης (Δ.Σ. Εργοτέλη): «O Εργοτέλης δείχνει για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Σκοπός μας είναι να μαζέψουμε χρήματα και δωροεπιταγές για να τα διαθέσουμε σε ανθρώπους  που έχουν προβλήματα. Θέλουμε να γίνει θεσμός αυτή η εκδήλωση. Περνάμε δύσκολες ώρες και η συμμετοχή του καθ’ ενός όπως μπορεί είναι καλό. Ευχόμαστε καλά Χριστουγεννα σε όλους».

Γιώργος Σεραφειμίδης(AOKαμινίων): «Xαιρετίζουμε την κίνηση αυτή. Ειναι μέρες γιορτινές και θέλουμε να  δείξουμε το ανθρώπινο μας πρόσωπο βοηθώντας οικογένειες με προβλήματα. Ηδη έχουμε μοιράσει εισιτήρια για να μαζευτούν δωροεπιταγες και χρήματα. Αξίζουν συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή, πρέπει να γίνει θεσμός και να διεξάγεται  σε τακτά χρονιά διαστήματα.

Αντώνης Αποστολάκης(προπονητής Ηρακλή Ηρακλείου): «Χαιρετίζουμε και εμείς την κίνηση αυτή. Είναι μια πρωτοβουλία του Εργοτέλη και όλων των σωματείων που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του. Είναι μια όμορφη πρωτοβουλία. Να μαζέψουμε χρήματα.  Να βοηθήσουμε όλοι εμείς όσο μπορούμε και  να ευαισθητοποιηθούμε όλοι για  κάποιους που έχουν ανάγκη. Καλούμε όλο τον κόσμο να παραβρεθεί στο παιχνίδι»

Γιώργος Βλατάς(προπονητής Εθνικού): «Eίναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Εργοτέλη που την δέχθηκαν όλα τα σωματεία με ικανοποίηση. Ο σκοπος είναι ιερός και μέσα στο πνεύμα των ημερών. Να καθειρωθεί και να επεκταθεί και το Πάσχα. Ο Εθνικός προέρχεται απο μια περιοχή με ιδαιτερότητες και γνωρίζει τι θα πεί φτώχια και ανέχεια. Τα εισιτήρια πάνε πολύ καλά και ελπίζουμε σε εξάντληση τους. Oι προπονητές θέλουν νίκη πάση θυσία! Οι παίκτες έχουν βγάλει γλώσσα! Θα γίνει τουλάχιστον ντέρμπι. Καλούμε όλο τον κόσμο να παραβρεθεί στην εkδήλωση. Θα είναι η απαρχή μιας καθιέρωσης. Χρόνια πολλά σε όλους».

 Παύλος Σημαντηράκης(πρόεδρος του Συλλόγου «Δικαίωμα στη ζωή»): «Θελουμε να ευχηθούμε σε όλους σας καλές γιορτες. Αυτές οι κινήσεις μας βοηθούν να συνεχίσουμε. Και πρώτα ψυχολογικά. Σε μια χώρα που δεν εκπληρω΄νει τις υποχρεώσεις της σε ευπαθείς ομάδες, δίνουμε αποκατάσταση σε παιδιά με αναπηρία. Καλούμε και εμείς όλους τους φίλους του σωματείου μας να συμμετάσχουν σε αυτήν την γιορτή του ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για την πρωτοβουλία τους αυτή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook