Θύμα έκπληξης για ακόμη μια φορά ο Εργοτέλης

Για ακόμη μία χρονιά ο Εργοτέλης αποτέλεσε θύμα έκπληξης για το κύπελλο Ελλάδος καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανσερραϊκό και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό.

Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση πέρασε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους δύο τερματοφύλακες να αποτελούν θεατές του αγώνα. Στην επανάληψη η εικόνα βελτιώθηκε κάπως με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός  απείλησε στο 50΄ τον Τριανταφύλλου, αλλά η άμυνα του Εργοτέλη τον έκλεισε. Οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν και 5 λεπτά αργότελα όταν τον σουτ του Ντιόγκο πέρασε λίγο άουτ

Ο Εργοτέλης απείλησε για πρώτη φορά στο 63′ όταν τι φάουλ του Φραγκουλάκη πέρασε λίγο άουτ.

Επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 81′ όπου ο  Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία  με τον Λεάλ να εκτελεί το φάουλ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα με την βοήθεια του δοκαριού να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Τίποτε δεν άλλαξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου και εκεί δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και στο 108΄είχαν δοκάρι με τον Γκούρτσα. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ όταν με σουτ ο Ντα Κόστα, νίκησε τον Πίρσον και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.  O Eργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει στι υπόλοιπο διάστημα, ωστόδο δεν καταφερε να ισοφαρίσει στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε νε τον Τζανακάκη στο 119΄ και μοιραία αποχαιρέτησε τον θεσμό.

Το Live της αναμέτρησης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook