To Σαββατοκύριακο κρίνεται του Τζούνιορ

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς και θα φανεί αν θα πάιξει την Τετάρτη με την Ξάνθη.

Ο Εργοτέλης θα κάνει κανονικά προπονήσεις παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αφού το κρίσιμο ματς με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο δεν αφήνει περιθώρια για χαλάρωση και ξεκούραση.

Άλλωστε όλες τις Γιορτές οι προπονήσεις στην κρητική ομάδα γίνονται κανονικά με εξαίρεση την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά και σήμερα όπου η ομάδα έχει ρεπό.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και χθες ο Σίλβα Τζούνιορ που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Το Σ/Κ όμως θα ανεβάσει ρυθμούς και θα κριθεί εν πολλοίς η συμμετοχή του στον αγώνα του Παγκρητίου.

Ο Μάριο Μπούντιμιρ έχει ακόμα ενοχλήσεις στο πέλμα και συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασηςκαι η συμμετοχή του στον αγώνα με την Ξάνθη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί και ο Αθανασίου ενώ μόνος του γυμνάστηκε χθες ο Νταντόμο  που έχει ένα αιμάτωμα στην ποδοκνημική.

Σήμερα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (9.30) απόγευμα (17.00).

  • Εξάλλου χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τους δύο επόμενους, εντός έδρας αγώνες του Εργοτέλη, με SKODA Ξάνθη (4/1) και Πανιώνιο (7/1).

Η συνολική γενική είσοδος και για τα δύο παιχνίδια έχει οριστεί στα 20 ευρώ, τα μεμονωμένα εισιτήρια των αγώνων κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

-Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία:

Γραφεία ΠΑΕ (Στεργιογιάννη 1, τηλ: 2810313959)
Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 28102222

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook