«Τα νέα παιδιά το κέρδος του Εργοτέλη στον πρώτο γύρο»

O μάνατζερ του Εργοτέλη Σταύρος Λαμπράκης μίλησε στον Athleticradio 104,2, για τον Εργοτέλη, τον πρώτο γύρο, το παιχνίδι με την Ξάνθη και προανήγγειλε την προώθηση και άλλων νέων παιδιών απο την ακαδημία της ομάδας.

Στον Εργοτέλη  το παιχνίδι της Τετάρτης (3μμ) με την Ξάνθη, χαρακτηρίζεται ως αναμέτρησης μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, καθώς αν η κρητική ομάδα κερδίσει την αναμέτρηση, κλείνει τον πρώτο γύρο, με 21 βαθμούς. «Αν κερδίσουμε την Ξάνθη θα είμαστε ικανοποιημένοι, αν υπολογίσουμε τα προβλήματα που είχαμε» δήλωσε στον Athleticradio 104,2 και στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic»  με τον Γιώργο Κορτσιδάκη ο μάνατζερ του Εργοτέλη Σταύρος Λαμπράκης. Ο τελευταίος προανήγγειλε την προώθηση και άλλων νέων παιδιών στην πρώτη ομάδα, ενώ χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το να γίνει κάποια μεταγραφή τον Ιανουάριο…

Για τις πρώτες μέρες του νέου έτους:

«Ηταν μια δύσκολη Πρωτοχρονιά. Την κάναμε στο γήπεδο. Εχουμε δυο παιχνίδια πολύ σημαντικά μπροστά μας με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο. Υπάρχει μεγάλο πάθος και διάθεση για να κερδίσουμε, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι με την Ξάνθη. Θέλουμε τους τρείς βαθμούς, για να φτάσουμε τους 21 βαθμούς  και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο. Αν κερδίσουμε την Ξάνθη, θα είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε 3-4 βαθμούς  ακόμα από τα παιχνίδια με Κέρκυρα και Ατρόμητο. Παρά την όχι πολύ καλή εικόνα σε ένα μεγάλο κομμάτι του πρώτου γύρου. Αυτό είχε να κάνει με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα. Αν κερδίσουμε την Ξάνθη όμως πιστεύω ότι θα είμαστε καλά».

Για τον αντίπαλο του Εργοτέλη:

«Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα, με καλό προπονητή. Δείχνει μια σταθερότητα. Περίμενα ότι φέτος θα είναι καλύτερη, από τα προηγούμενα χρόνια που κινδύνευσε. Διδάχθηκαν από τα λάθη τους και παρουσιάζουν φέτος ένα καλό πρόσωπο σαν ομάδα».

Για τα δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Ξάνθη και Πανιώνιο :

«Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια με Ξάνθη και Πανιώνιο θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό άλμα στην βαθμολογία και θα βρεθούμε σε υψηλότερες θέσεις.

Οι 21 βαθμοί στον πρώτο γύρο θα είναι μια ικανοποιητική συγκομιδή για μας με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Αυτά μας κράτησαν και δεν μας άφησαν να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούσαμε».

Για το κέρδος του Εργοτέλη από τον πρώτο γύρο:

«Το μεγαλύτερο κέρδος από τον πρώτο γύρο είναι ότι δόθηκαν ευκαιρίες σε νέους παίκτες. Υπαρχει πλούσιο ταλέντο από τις υποδομές της ομάδες. Τους ετοιμάζουμε για να παίξουν στην Α’ Εθνική. Ηδη έχουμε στην πρώτη ομάδα 11 παιδιά και αυτός είναι ένας μεγάλος αριθμός. Θα ανέβουν και κάποια άλλα παιδιά. Η σύνδεση με την δεύτερη ομάδα είναι διαρκής. Εχουμε από το καλοκαίρι τον Πρωτογεράκη και τον τερματοφύλακα Δερμιτζάκη, οι οποίοι προπονούνται με την πρώτη ομάδα και θα έρθουν και οι  Κοζωρώνης και Δωματάς και πιθανότατα και κάποια  άλλα παιδιά».

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή:

«Το βλέπω πολύ δύσκολο να γίνει μεταγραφή. Το ρόστερ που υπάρχει μπορεί να ανταποκριθεί στους στόχους της ομάδας».

Οι ευχές του για το 2012:

«Θέλω να ευχηθώ υγεία, που είναι το βασικότερο. Δύναμη και πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για τον Εργοτέλη, περιμένω τα καλύτερα. Να κάνουμε βήματα προόδου και να τερματίσουμε όσον το δυνατόν πιο ψηλά, με όσο το δυνατόν περισσότερα νέα παιδιά».

 

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook