Φινάλε με νίκη στον πρώτο γύρο

Την νίκη θέλει σήμερα (15.00 – live Athletic Radio 104,2) ο Εργοτέλης που υποδέχεται στο Παγκρήτιο την Ξάνθη.

Με νίκη θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο, αλλά και να ξεκινήσει με το δεξί το 2012, ο Εργοτέλης στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο.

Σίλβα Τζιούνιορ και Μάριο Μπούντιμιρ δηλώνουν έτοιμοι για την σημερινή αναμέτρηση και συμπεριλαμβάνονται κανονικά στην αποστολή της ομάδαςμε τον βραζιλιάνο να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθεί στο βασικό σχήμα.

Σήμερα επιστρέφει από την τιμωρία του που του είχε επιβάλλει η διοίκηση της κρητικής ομάδας και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Καβουσάκης, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στο δεξί χέρι, λόγω ατυχήματος, και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και έτσι στην αποστολή βρίσκεται ο Αθανασίου που πάντως δεν είναι 100% έτοιμος.

  • Την αποστολή απαρτίζουν οι:

Αθανασίου, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Μπέτο, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Ευαγγέλου, Λεάλ, Καρέλης.

Τον αγώνα Εργοτέλης – Ξάνθη θα σφυρίξει ο Κάκος από την Κέρκυρα. Βοηθοί του διεθνή  ρέφερι θα είναι οι Δημήτρης Τάτσης και Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook