Ποδαρικό με το αριστερό στο 2012 για τον Εργοτέλη

Την ήττα με 1-2 από την Ξάνθη γνώρισε στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλη κλείνοντας με τον χειρότερο τρόπο τον πρώτο γύρο και κάνοντας ποδαρικό με το αριστερό στο 2012.

Την ήττα με 1-2 από την Ξάνθη γνώρισε στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλη κλείνοντας με τον χειρότερο τρόπο τον πρώτο γύρο και κάνοντας ποδαρικό με το αριστερό στο 2012.

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι είχε κέφια και η Ξάνθη πέρασε με νίκη από το Παγκρήτιο με 2-1, με τον Σέρβο φορ να πετυχαίνει δυο γκολ.

Οι “κιτρινόμαυροι” έκλεισαν ιδανικά το πρώτο μέρος καθώς με τέρμα του Κατσικοκέρη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κάτι που θα περίμενε κανείς να τους δώσει και μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Εργοτέλη να φτάνει μία ανάσα από το 2-0. Ο Κατσικοκέρης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Η Ξάνθη ωστόσο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 49ο λεπτό, με απίστευτο σουτ του Μάρκο Μαρκόφσκι. Ο Σέρβος άσος πήρε τη μπάλα λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή και με απευθείας γυριστό σουτ νίκησε τον Πίρσον. Οι Ακρίτες έφτασαν κοντά στο 2-1, όταν ο Πόι έκανε δυνατό σουτ, όμως ο Πίρσον έπεσε ωραία στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Μαρκόφσκι διπλασίασε τα τέρματα της Ξάνθης στο  77΄. Ο Πόι ανέβηκε από τα δεξιά και γύρισε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Σέρβο να κάνει ωραία προβολή για να γίνει το 2-1 για την Ξάνθη.

Στο 90′ ο Βιβιανί έκανε μεγάλη απόκρουσε σε εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ και έτσι ο Εργοτέλης δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό στο παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Το live της αναμέτρησης…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook