Διάψευση Καραγεωργίου για Χαβίτο αλλά…

Ο Νίκος Καραγεωργίου διέψευσε τις πληροφορίες περί Χαβίτο (εν αντιθέσει με το ρεπορτάζ) τονίζοντας ότι ο Εργοτέλης δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή εκτός αν… έρθει ένα δώρο!

Παρά το γεγονός ότι το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο Καβαλιώτης διέψευσε τα πάντα λέγοντας μάλιστα ότι ο Εργοτέλης δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφή λόγω… οικονομικής στενότητας! ,

«Ο Εργοτέλης δεν έχει την ικανότητα να κάνει μεταγραφές. Πρώτη φορά ακούω για Χαβίτο. Αν μας κάνουν δώρο έναν ποδοσφαιριστή, θα τον πάρουμε. Διαφορετικά δεν έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε κάποιον παίκτη. Αν έρθει και μας πει κάποιος ότι εγώ θα τον πληρώσω, τότε θα τον πάρουμε. Διαφορετικά δεν παίρνουμε ποδοσφαιριστή» ήταν τα λόγια του προπονητή του Εργοτέλη που παράλληλα σχολίασε και τον διάλογο που «άνοιξε» με την εξέδρα την στιγμή της αλλαγής του Τζανακάκη: «Θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει γιατί ο Τζανακάκης ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής μας. Όσοι δεν το κατάλαβαν, τους το είπαμε εμείς».

Όσον αφορά τη νίκη επί του Πανιωνίου, φανερά ανακουφισμένος ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε ότι: «Πήραμε τρεις βαθμούς και κερδίσαμε δίκαια. Ήταν μια αγχωτική νίκη και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεκριμένοι σε τέτοιου είδους περιπτώσεις ώστε να σημειώνουμε τα γκολ και να απελευθερώνεται η ομάδα ακόμα περισσότερο. Προερχόμασταν από μια ήττα που δυσκόλεψε τα πράγματα. Τίποτα παραπάνω, κερδίσαμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος, επανέλαβε ότι ο Εργοτέλης θα βελτιωθεί με τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών του: «Η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί όταν επιστρέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τώρα κερδίζουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και με προσπάθεια που είναι παραπάνω από τις δυνάμεις κάποιων. Για να αλλάξει η εικόνα μας και να γίνει ο Εργοτέλης η ομάδα που γνωρίζαμε θα πρέπει να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook