«Με βοήθησε η οικογένεια μου και ο Εργοτέλης να ξεπεράσω ψυχολογικά τον τραυματισμό μου»

Ο Ντιέγκο Ρομάνο, επέστρεψε ξανά στο γήπεδο μετά από 2 μήνες απουσίας και μίλησε στον Athleticradio 104,2 για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, την πορεία του Εργοτέλη, το συμβόλαιο του, αλλά και τον…Μέσι!

Με καλύτερη ψυχολογία και διάθεση να επιστρέψει γερός και δυνατός ξανά το καλοκαίρι, ο Ντιέγκο Ρομάνο, επέστρεψε  ξανά στο γήπεδο μετά από 2 μήνες απουσίας, λόγω του σοβαρού τραυματισμού, που είχε και ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Ο Αργεντίνος μέσος ξεκίνησε σιγά-σιγά ειδικό  πρόγραμμα στο γυμναστήριο και μιλώντας στον Athleticradio 104,2  και στην εκπομπή “Στο γήπεδο του Athletic” με τον Γιώργο Κορτσιδάκη, στάθηκε στην συμπαράσταση που είχε όλο αυτό το διάστημα  από την οικογένεια του, αλλά και από τον Εργοτέλη.
Ο Ρομάνο εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Εργοτέλης μπορεί να καταλάβει φέτος την καλύτερη θέση της ιστορίας του στην Σούπερ Λίγκ, μίλησε για το πώς βλέπει ο ίδιος την πορεία της ομάδας του από την εξέδρα, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι του 2013.
Αναλυτικά οι αναφορές του Ντιέγκο Ρομάνο στον Αthleticradio 104,2:
Για την επιστροφή του στο γυμναστήριο 2 μήνες μετά τον τραυματισμό του:
«Είμαι καλά Πάμε καλά. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Πέταξα και τις πατερίτσες! Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος. Εχουν περάσει δυο μήνες από τον σοβαρό τραυματισμό μου. Ξεκίνησα την προπόνηση με τα παιδιά στο γυμναστήριο και χάρηκα πολύ που ξαναπήγα στο γήπεδο».
Για το πώς τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του:
«Ολοι με υποδέχθηκαν με χαμόγελο. Και αυτό μου έδωσε θάρρος και ενέργεια για να δουλέψω περισσότερο στην πλήρη αποκατάσταση μου».
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον τραυματισμό του:
«Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Είναι η πρώτη φορά που είχα ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό. Δυσκολεύθηκα πολύ να το συνειδητοποιήσω. Με την βοήθεια της οικογένεια μου και των φίλων μου είμαι καλύτερα. Πρέπει να πώ ότι είχα και σημαντική βοήθεια από τον Εργοτέλη. Αυτό μου έδωσε δύναμη για να δουλέψω και να επιστρέψω γερός και δυνατός».
Για το πώς βλέπει τα πράγματα από την κερκίδα:
«Από έξω είναι πιο εύκολα από ότι είναι μέσα! Η ομάδα πάει καλά. Το κενό μου καλύφθηκε από τα υπόλοιπα παιδιά γιατί η ομάδα έχει καλούς παίκτες. Μέχρι τώρα η ομάδα πηγαίνει αρκετά καλά. Πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκεται πλέον σε ένα καλό δρόμο και θα πετύχει τον στόχο που έχει θέσει. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει φέτος την καλύτερη θέση που έχει πάρει στην Α’ Εθνική. Βλέπω πως δουλεύει ο Εργοτέλης. Εχει υπομονή. Η ομάδα είναι οργανωμένη και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα».
Για το τι του λένε οι γιατροί:
«Οι γιατροί λένε ότι πάμε πολύ καλά. Όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε για να μην γίνει κάποιο λάθος και γυρίσουμε πίσω».
Για το πώς νοιώθει σήμερα:
«Είμαι σε πολύ καλύτερη ψυχολογία τώρα. Νοιώθω καλά και θα δουλέψω για να είμαι έτοιμος όταν πρέπει».
Για το συμβόλαιο του:
«Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι του 2013. Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση με την διοίκηση. Θα το δούμε και αυτό όταν έρθει η ώρα».
Για την κατάκτηση της Χρυσής μπάλας από τον συμπατριώτη του τον Μέσι:
«Ο Μέσι δίκαια πήρε τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του 2011. Είναι δίκαιη απόφαση. Είναι μεγάλος παίκτης. Αξιζε τον τίτλο αυτό και το σημαντικό είναι ότι ο Μέσι βελτιώνεται συνεχώς σαν παίκτης και μπορεί να πετύχει και ακόμα μεγαλύτερα πράγματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook