Ο Εργοτέλης τις εντυπώσεις ο ΠΑΟΚ τη νίκη

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη του εμφάνιση την φετινή σεζόν ο Εργοτέλης έχασε ένα σωρό ευκαιρίες στην Τούμπα και την πλήρωσε καθώς ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 του ίσως καλύτερου φετινού Εργοτέλη. Οι “κιτρινόμαυροι” αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα και το λιγότερο που δικαιούταν είναι η ισοπαλία

Στο 31′ ο Εργοτέλης πάγωσε την Τουμπα. Μετά από λάθος εκτίμηση του Μπαλάφα, ο Κουτσιανικούλης “κρέμασε” τον Γλύκο και άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πίεσε και λίγο έλειψε να απαντήσει ένα λεπτό αργότερα, όμως ο Φωτάκης δε νίκησε τον Πίρσον. Η προσπάθεια συνεχίστηκε, όμως ούτε ο Μπαλάφας νίκησε τον πορτιέρο του Εργοτέλη και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με δυο καλές στιγμές ξεκίνησε την επανάληψη ο Εργοτέλης. καθώς απείλησε για ένα δεύτερο γκόλ με τους Μπέτο και Λεάλ στα πρώτα λεπτά της επανάλληψης.

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του ευκαιρία στην επανάληψη άνοιξε το σκορ στο 55΄με τον Σαλπιγγίδη να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Ρομπέρ. Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια είχε ένα πολύ καλό 5λεπτο και θα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα σε μία διπλή ευκαιρία του Σαλπιγγίδη και μία με τον Ρομπέρ.

Ο Εργοτέλης κατάφερε να ξεπεράσει την πίεση του ΠΑΟΚ και όσο περνούσαν τα λεπτά έβγαινε δειλά δειλά στην επίθεση και προσπαθούσε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις. Είχε μάλιστα τεράστιες ευκαιρίες με τον Μπέτο (65′), τον Λεάλ (70′) και τον Φραγκουλάκη (75′), αλλά τις πέταξε στα σκουπίδια και δεν πήρε και πάλι το προβάδισμα.

Η τελευταία χαμένη ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα έγινε στο 89΄ όταν ο Ετό παρενέβη σωτήρια στο σουτ του Χαντί με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Γλύκος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook