Κρίνεται η συμμετοχή των Λεάλ και Τζούνιορ

Μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαριστεί αν ο Ουρουγουανός θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ ενώ δύσκολα προλαβαίνει το ματς ο Τζούνιορ.

Σε ρυθμούς ΑΕΚ κινούνται άπαντες στον Εργοτέλη αφού έχουν ξεχάσει το άτυχο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή.

Ο Εργοτέλης στοχεύει στην νίκη απέναντι σε έναν ακόμα δύσκολα αντίπαλο το Σάββατο στο Παγκρήτιο.

Η κρητική ομάδα εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και σε ένα ακόμα ματς το ιατρικό ρεπορτάζ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Σέρχιο Λεάλ κάνει τις τελευταίες μέρες θεραπεία αφού στο ματς με τον ΠΑΟΚ υπέστη κάκωση στην ακρωμιοκλειδική άρθρωση στον δεξιό ώμο. Σήμερα ή αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο ματς αν και κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Σίλβα Τζούνιορ ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα αφού το τράβηγμα στον τετρακέφαλο τον ταλαιπωρεί ακόμα και πιθανότατα και αυτός να είναι νοκ άουτ για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Νέα προπόνηση στο Παγκρήτιο Στάδιο έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 16.00.

Εντωμεταξύ, ο Μπέτο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook