Στασιμότητα στο θέμα Λεάλ

Αν και ο Ουρουγουανός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη και κάτι ανακοινώσιμο.

Μετά τον Βίσιο και ο Σέρχιο Λεάλ ενδέχεται να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη.

Οι φήμες έχουν φουντώσει οτι ο Ουρουγουανός τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ όμως στον Εργοτέλη τηρούν στάση αναμονής μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα.

Πάντως χθες δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη αν και το ρεπορτάζ, κυρίως από την Θεσσαλονίκη, θεωρούσε τελειωμένη την μεταγραφή του και το θέμα παραμένει ανοικτό.

Χθες αν και οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν ρεπό ο Φίλιππος Δάρλας προπονήθηκε κάνοντας ατομικό πρόγραμμα υπό το βλέμμα του Νίκου Καργεωργίου.

Σήμερα ο Εργοτέλης θα ξεκινήσει ουσιαστικά την φουλ προετοιμασία του με διπλή προπόνηση, πρωϊ και απόγευμα,για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.  Από το ματς αυτό θα απουσιάσει ο Κουτισανικούλης που συμπλήρωσε κάρτες.

Όπως ανακοινώθηκε από την Κρητική ΠΑΕ, ο Κουτσιανικούλης θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Κυριακίδης στο παιχνίδι της 21ης με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο Γιαλούσης στον αγώνα της 22ης με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook