Με απουσίες αλλά με πίστη για κάτι καλό στο Καραϊσκάκη ο Εργοτέλης

Με πολλές και σημαντικές απουσίες αλλά και με πίστη πως η ομάδα μπορεί να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για ένα θετικό αποτέλεσμα από το “Γ. Καραϊσκάκης” ο Εργοτέλης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό (live Αthletic Radio 104,2 και athleticradio.gr).

Με πολλές και σημαντικές απουσίες αλλά και με πίστη πως η ομάδα μπορεί να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για  ένα θετικό αποτέλεσμα από το “Γ. Καραϊσκάκης” ο Εργοτέλης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό (live Αthletic Radio 104,2 και athleticradio.gr).

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο Καραισκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εργοτέλης καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Φραγκουλάκης αλλά και οι τραυμαυτίες Τζούνιορ, Ρομάνο, Αθανασίου.

Nτεμπούτο με την φανέλα του Εργοτέλη αναμένεται να κάνει ο Φίλιππος Δάρλας

Αναλυτικά ο Νίκος Καραγεωργίου πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τους παρακάτω 19 παίκτες:

Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Μπουχαλάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρέντζας, Καρέλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ.

Ένα πιθανό σχήμα είναι αυτό με τους  Πίρσον, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Σαρρή,Δάρλα, Κυριακίδη,Ολίσε,Τζανακάκη,Κατσικοκέρη,Λεάλ,Μπούντιμιρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook