Kυριακίδης: “Σωστός ο Κάκος”

Οι Ηλίας Κυριακίδης και Γιώργος Σαρρής σε δηλώσεις τους για το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη δήλωσαν πως ο Κάκος ήταν ακριβοδίκαιος!

Για σωστές αποφάσεις του Τάσου Κάκου έκαναν λόγο σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό οι Ηλίας Κυριακίδης και Γιώργος Σαρρής.

Ο Μέσος του Εργοτέλη σε δηλώσεις του είπε πως «ήταν σωστός και ακριβοδίκαιος ο Κάκος. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προσέξουμε εμείς και να είμαστε πιο επαγγελματίες στα δικά μας μαρκαρίσματα. Πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους διαιτητές, να είμαστε πιο συνεπείς και πιο επαγγελματίες. Τα δύο ημίχρονα ήταν εντελώς διαφορετικά. Στο πρώτο μέρος εν μέρει τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά τις αποβολές ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με την ποιότητα του Ολυμπιακού». 

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον συμπαίκτη του κινήθηκε και ο Γιώργος  Σαρρής, ο οποίος δήλωσε: «οι αποφάσεις του Κάκου ήταν ακριβοδίκαιες. Θέλαμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα ματς»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook