Αγώνας δρόμου για Σασιασβίλι

Η δεδομένη απουσία του Χίμπλιγκερ κάνει επιβεβλημένη την παρουσία του Σασιασβίλι και θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου.

Ο Εργοτέλης επιστρέφει σήμερα στο γήπεδο μετά το χθεσινό ρεπό και ανεβάζει φουλ ρυθμούς για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΟΦΗ.

Στον αγώνα του Σαββάτου θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Χίμπλιγκερ που αποβλήθηκε στο “Γ.Καραϊσκάκης” το περασμένο Σάββατο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός οτι θα απουσιάζει ο Αυστριακός κάνει την παρουσία του Σασιασβίλι, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο, επιβεβλημένη στο κέντρο της άμυνας. Θα γίνει αγώνας δρόμου από το ιατρικό επιτελείο τις προσεχείς ημέρες για να μπορέσει ο Γεωργιανός να προλάβει το ματς με τον ΟΦΗ. Να θυμίσουμε οτι από το ματς του Σαββάτου θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Μπουχαλάκης.

Το καλό για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι οτι επιστρέφουν το Σάββατο από τιμωρία οι Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης και Μπέτο. Ο Τζούνιορ ανεβάζει ρυθμούς και ίσως αύριο επανέλθει πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωϊνή προπόνηση.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook