Τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι για τον Εργοτέλη

Την τελευταία του προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί εν όψει του ντέρμπι με τον ΟΦΗ ο Εργοτέλης με τον Νίκο Καραγεωργίου να μετράει σημαντικές επιστροφές αλλά και απουσίες για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση

Την τελευταία του προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί εν όψει του ντέρμπι με τον ΟΦΗ ο Εργοτέλης με τον Νίκο Καραγεωργίου να μετράει σημαντικές επιστροφές αλλά και απουσίες για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Σασιασβίλι εξακολουθεί να υφίσταται και η συμμετοχή του Γεωργιανού στο ντέρμπι του Σαββάτου κρίνεται σχεδόν απίθανη. Ο Γεωργιανός αμυντικός έχει ακόμα ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα.Η απουσία του Σασιασβίλι προβληματίζει έντονα τον Νίκο Καραγεωργίου αφού από την άμυνα θα απουσιάσει στο ματς με τον ΟΦΗ και ο τιμωρημένος Χίμπλιγκερ.

Ο Νίκος Καραγεωργίου όμως εκτός από σημαντικές απουσίες μετράει και σημαντικές επιστροφές. Οι Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης και Μπέτο εξέτισαν την ποινή τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και είναι στην διάθεση του προπονητή τους, ενώ και οι τραυματίες Τζούνιορ, Σαρρής και Λεάλ, τέθηκαν στην διάθεση του.

Με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11.00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook