Φραγκουλάκης: “Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης”

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης χαρακτήρισε ως ιδιαίτερη την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και τόνισε πως για τον Εργοτέλη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε για το ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ του Εργοτέλη και του ΟΦΗ, αναφέροντας τις ιδιαιτερότητες που έχει το ματς του Ηρακλείου, αλλά ξεκαθάρισε ότι πως η ομάδα του έχει στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

«Είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητα. Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στην θέση που είμαστε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι, αλλά μόνο για 90 λεπτά. Πιστεύω πως το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Φραγκουλάκης και σχολίασε την ψυχολογία των δύο ομάδων προσθέτοντας:

«Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο είναι το παν. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο για το Ηράκλειο. Εμείς για 90 λεπτά θα παίξουμε όπως και στα άλλα παιχνίδια και το μόνο που θέλουμε είναι τους τρεις βαθμούς».

Όσον αφορά την εικόνα του ΟΦΗ, τόνισε: «Έχουμε δει όλοι ότι η πορεία του ΟΦΗ είναι πολύ καλή. Θα τα δούμε με τον προπονητή και με τα υπόλοιπα παιδιά για το που πρέπει να εστιάσουμε και πως να αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στις απουσίες του Εργοτέλη: «Αυτά τα παιχνίδια είναι από αυτά που όλα τα παιδιά θέλουν να παίξουν. Θεωρώ πως αυτοί που κληθούν να αναπληρώσουν το κενό, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook