Μόνο νίκη το σύνθημα στον Εργοτέλη

Να εκμεταλλευτεί την ‘έδρα του και να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ ώστε να ανασάνει και βαθμολογικά θέλει ο Εργοτέλης.

Να εκμεταλλευτεί την ‘έδρα του και να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ ώστε να ανασάνει και βαθμολογικά θέλει ο Εργοτέλης.

Ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε για την αποστολή του σημερινού αγώνα, 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Τζούνιορ, Δερμιτζάκης, Ρομάνο, Ευαγγέλου, Σασιασβίλι, Μπουχαλάκης, Χίμπλινγκερ, Αθανασίου. Ο Τζούνιορ έχει προβλήματα τραυματισμών στο τελευταίο διάστημα και έτσι έμεινε εκτός καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι:

Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Φραγκουλάκης, , Ρέντζας , Κανδηλάκης, Καρέλης, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ. Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας

Ενα πιθανό σχήμα για τον Εργοτέλη  είναι αυτό  με τον Πίρσον κάτω από τα δοκαρια, τον Δάρλα αριστερά και ένα εκ τ .ων Γιαλούση ή Τζανακάκη δεξιά . Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γιοβάνοβιτς και ο Σαρρής. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Φραγκουλάκης, Ολίσε και ένας εκ των Κυριακίδη, Μπέτο. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται με τους Κουτσιανικούλη, Μπούντιμιρ και Κατσικοκέρη. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Λεάλ,.


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook