Θρηνεί την απώλεια του Νίκου Καρνή ο Εργοτέλης

Ο Παλαίμαχος τερματοφύλακας του Εργοτέλη τη δεκαετία του ’60 έφυγε σε ηλικία 73 ετών.

Την απώλεια ενός ανθρώπου που φόρεσε και τίμησε τη φανέλα της ομάδας, θρηνεί η οικογένεια του Εργοτέλη. Ο Νίκος Καρνής, ποδοσφαιριστής  του Εργοτέλη που αγωνίστηκε τη δεκαετία του 60′ σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Εργοτέλη, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας. Λίγα χρόνια πριν, το μεγάλο ταξίδι είχε κάνει και ο αδελφός του Μιχάλης, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον ηρακλειώτικο σύλλογο.  Ο Νίκος  Καρνής δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και μάλιστα προ τριετίας είχε τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση για την προσφορά του στον σύλλογο. Η ΠΑΕ Εργοτέλης εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Νίκο Καρνή, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα».

* Η φωτογραφία είναι από το βιβλίο «Εργοτέλης 1929-2009, Ψηφίδες της αθλητικής και κοινωνικής ιστορίας ενός φιλοπρόοδου σωματείου», του αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννη Ζαϊμάκη.

Στον Εργοτέλη, η σκέψη είναι πλέον  το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην αναμέτρηση με τον Αρη ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου  Κυριακίδη και του Κουτσιανικούλη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Λεάλ, αλλά θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook