Συσπείρωση στον Εργοτέλη

Στην χθεσινή προπόνηση του Εργοτέλη παραβρέθηκε και μίλησε στους παίκτες ο προέδρος της ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης.

Συσπείρωση είναι το σύνθημα στον Εργοτέλη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα με ματς – φωτιά που ακολουθούν και που θα κρίνουν το μέλλον του στην κατηγορία.

Τα περιθώρια για νέες απώλειες έχουν στενέψει επικίνδυνα και η συγκομιδή βαθμών στα αμέσως επόμενα ματς κρίνεται επιτακτική ανάγκη.

Στην χθεσινή προπόνηση του Εργοτέλη το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης που μίλησε στους παίκτες θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους δείξει οτι είναι δίπλα τους πάντα αλλά και να τους ντοπάρει ψυχολογικά.

“Γνωρίζω τις δυνατότητές σας. Η βαθμολογική σας θέση δεν σας αρμόζει. Σας πιστεύω και σας στηρίζω όλους. Πρέπει να δώσετε τα πάντα στην συνέχεια και να ανεβάσετε την ομάδα εκεί που πρέπει”, ήταν τα λόγια του στην ομιλία του προς τους παίκτες.

Χθες επέστεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, μετά το ρεπό της Δευτέρας που τους έδωσε ο Νίκος Καραγεωργίου και περιμένουν να μάθουν αν τελικά θα παίξουν αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Αστέρα Τρίπολης ή αν ισχύει η αναστολή του πρωταθλήματος που έχει αποφασίσει η Λίγκα.

Το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σέρτζιο Λεάλ.

Θεραπεία έκανε ο Γκεόργκι Σασιασβίλι, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και θα απουσιάσει για περίπου 10 ημέρες.

Εντωμεταξύ, χθες  το πρωί ο Χρήστος Χρυσοφάκης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού συνδέσμου δεξιού γόνατος. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης του 22χρονου μεσοεπιθετικού υπολογίζεται στους 6 μήνες.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (9.30) και απόγευμα (17.00).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook