Να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος

Θέλει ο Εργοτέλης που προετοιμάζεται φουλ για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Να εκμεταλλευτεί κάθε μέρα της διακοπής του πρωταθλήματος θέλει ο Εργοτέλης που προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για την επόμενη σημαντική αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα μετά από απόφαση της Σούπερ Λιγκ, όμως αυτό δεν απασχολεί τον Εργοτέλη που συνεχίζει την προετοιμασία του χωρίς να κατεβάζει ρυθμούς.

Αντίθετα θέλει να συσπειρωθεί και να μπει πιο δυνατός στην συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ αυτό το διάστημα θα είναι ευεργετικό και για τους τραυματίες Λεάλ και Σασιαβίλι για να επανέλθουν ομαλότερα.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της κρητικής ομάδας.

Το πρωινό πρόγραμμα αφιερώθηκε αποκλειστικά σε ασκήσεις δύναμης με βάρη στο γυμναστήριο. Παιχνίδια πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους και δίτερμα περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα του Εργοτέλη, που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Το πρόγραμμα αποκατάστασης τους συνέχισαν οι Ρομάνο και Σασιασβίλι, που έκανε θεραπεία μετά το τράβηγμα στον δικέφαλο που υπέστη στο ματς με τον Παναθηναϊκό και θα λείψει περίπου δέκα μέρες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες ο Σέρτζιο Λεάλ που αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες και η διακοπή του πρωταθλήματος του επιτρέπει να μην πιεστεί για να επανέλθει γρηγορότερα αν και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Τρίπολης.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 16.00.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook