Για κάτι καλό στην Τρίπολη ο Εργοτέλης

Με την επιδίωξη να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Αρκαδία, ο Εργοτέλης ρίχνεται στις 15:00 (LIVE Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) στην “μάχη” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο  Νίκος Καραγεωργίου  επέλεξε για το παιχνίδι  19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι και είναι οι εξής:  

Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Καρέλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας, Δάρλας.

Εκτός έμειναν οι Δερμιτζάκης, Ρομάνο, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης, Κανδηλάκης, Ευαγγέλου, Σασιασβίλι, Μπουχαλάκης, Αθανασίου.

Ο Καβαλιώτης προπονητής σκέφτεται να παρατάξει τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια, Γιαλούσης και Τζανακάκης διεκδικούν την θέση στο δεξί άκρο της άμυνας με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες.Στο αριστερό άκρο ο Δάρλας, ενω Χίμπλινγκερ και Σαρρής θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.  Στη μεσαία γραμμή οι Φραγκουλάκης, Ολίσε (Κυριακίδης) και Τζούνιορ, έχουν το προβάδισμα,  ενώ στην επιθετική γραμμή,  δεξιά θα βρίσκεται ο  Λεάλ, αριστερά ο Κουτσιανικούλης, με μία θέση ανάμεσα σε Κατσικοκέρη και Μπούντιμιρ  να παίζεται για την κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook