Μόνο νίκη!

Την μισή του παραμονή παίζει στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα ο Εργοτέλης και για το “στρατόπεδο” των “κιτρινόμαυρων” δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης

Την μισή του παραμονή παίζει στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα ο Εργοτέλης και για το “στρατόπεδο” των “κιτρινόμαυρων” δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Έτοιμοι ώστε να κερδίσουν τον πρώτο τελικό από τους 6 που ακολουθούν και να κάνουν ένα πρώτο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία εμφανίζονται άπαντες στον Εργοτέλη. Η αναμέτρηση με την Κέρκυρα είναι κομβικής σημασίας για την Κρητική ομάδα καθώς με νίκη βάζει από κάτω τους “Φαίακες” στην βαθμολογία ενώ πιθανόν ο Εργοτέλης να περάσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η προετοιμασία για το κρισιμότατο παιχνίδι με την Κέρκυρα ολοκληρώθηκε χθες χωρίς κάποιο απρόοπτο και άπαντες στον Εργοτέλη δηλώνουν έτοιμοι για το τρίποντο. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν απέκλεισε κανέναν από τους διαθέσιμους παίκτες. Πήρε και τους 21 στην αποστολή και αύριο, ανήμερα του αγώνα, θα κόψει τρεις για να καταλήξει στη 18άδα.Οι απουσίες είναι δύο. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σαρρής και Δάρλας λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα. Στην ενδεκάδα, επιστρέφουν οι Λεάλ και Φραγκουλάκης  οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί λόγω καρτών στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Την αποστολή του Εργοτέλη αποτελούν οι:

Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ολίσε, Χαλκιαδάκης, Καρέλης, Χαντί, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Ευαγγέλου, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Ρέντζας


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook