Νίκη οξυγόνο για τον Εργοτέλη

Με γκολ του Λεάλ στο 58΄ ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή

Με γκολ του Λεάλ στο 58΄ ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Ο Εργοτέλης έσπασε το ρόδι μετά από 8 αγωνιστικές που είχε να γευτεί την χαρά της νίκης και πλέον βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον και την προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το παιχνίδι κύλησε χωρίς φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο στην συνέχεια είδαμε ένα χορταστικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος.

Στο 13 το σουτ του Λεάλ δεν ανησύχησε την εστία των φιλοξενουμένων. Η Κέρκυρα  έχασε μεφάλη ευκαιρία στο 20

Ο Εργοτέλης απείλησε για πρώτη φορά όταν η κεφαλιά του  Μαρτίν πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Εργοτέλης απείλησε στο 27΄ όταν ο Τζούνιορ σε θέση τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Γκαλίνοβιτς.  Ο Καβουσάκης 5 λεπτά κράτησε την εστία του ανέπαφη όταν ο Καραλής σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιερο του Εργοτέλη. Ο Καραλής απείλησε και στο 37‘ με την μάλα στο σούτ του να φεύγει λίγο άουτ!

Ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 42΄ όταν ο Κουτσιανικούλη από καλή θέση σούταρε αουτ.

Ο Εργοτέλης μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη.  Στο 50′ ο Λεάλ και στο 52′ ο Φραγκουλάκης έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Το ρόδι “έσπασε” στο 58΄ . Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε την σέντρα και ο  Λεάλ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Κέρκυρα προσπάθησε στην συνέχεια και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με τον  Γραμμόζη στο 61΄, τον Μαζνόφ 10 λεπτά αργότερα και τον Καλατζή στο 74΄ ωστόσο δεν έφτασε στο γκολ και ο Εργοτέλης πήρε μια σπουδαία νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook