Καραγεωργίου: “H πιο σημαντική νίκη του πρωταθλήματος εφόσον παραμείνουμε”

Ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος χαρακτήρισε το τρίποντο επί της Κέρκυρας το πιο σημαντικό του πρωταθλήματος εφόσον ο Εργοτέλης παραμείνει στην κατηγορία.

Ηταν μια σημαντική νίκη που την χρειαζόμασταν. Παίζοντας υπάρχει πάντα αγχος και οχι μόνο για να ολοκληρωθούν οι φασεις. Πήραμε μια νίκη και συνεχίζουμε. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια που πρέπει να πάρουμε

Ερωτώμενος για το τι διαφορετικό ειχε ο Εργοτέλης και έφτασε στην νίκη είπε: 

Είναι δεδομένο πως οι παικτες καταβάλουν προσπάθεια και πως υπάρχει άγχος. Σε όλα τα παιχνίδια είχαμε θέληση. Με τον Πανααιτωλικό ήμασταν άτυχοι. Στα αλλα παιχνίδια υπήρχαν καλύτεροι αντίπαλοι και μας κέρδισαν δίκαια. Πρέπει να υπερβάλουμε και να δωσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην συνέχεια για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για το άγχος που έδειξαν οι παίκτες του και το γεγονός πως ο Εργοτέλης έφτασε πιο δύσκολα απ’ότι θα μπορούσε στη νίκη…

Οπωσδήποτε οι  παίκτες είναι αγχομενοι και είναι λογικό. Είναι είναι μεγαλύτερο το άγχος όταν παίζεις στην έδρα σου. Ευχαριστουμε τον κόσμο και ειδικα στο δευτερο ημίχρονο μας βοήθησαν για να πάρουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να τον έχουμε και στην συνέχεια. Υπάρχει μια ομάδα στο Ηράκλειο και στην Κρήτη που όλοι την ξέρουμε και δεν χρειάζονται αναφορές. Και ο Εργοτέλης όμως είναι παιδί του Ηρακλείο και  της Κρήτης και εκφραζει το Ηρακλειο και την Κρητη. Συγχαρητήρια σε αυτούς που ήρθαν, τους θέλουμε και στην συνέχεια. Χωρίς αυτούς μπορεί να μην παίρναμε τη νίκη.

Για το πιο πιστεύει πως θα είναι το βαθμολογικό όριο της παραμονής…

Καθε Κυριακή ανατρέπονται τα πραγματα.Αυτό που ξέρω είναι πως η παραμονή εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς καθώς οι άλλες ομάδες που μάχονται για την παραμονή έχουν δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον δυο νίκες και κάτι ακόμα. Νομίζω  θα χρειαστούμε 33-34 βαθμούς.Αυτή τη νίκη αν ολοκληρωθεί η παραμονή μας στην κατηγορία την θεωρώ την πιο σημαντική. Μπορεί να μην ήταν ο στόχος μας η παραμονή όμως από συγκυρίες φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση.Αυτή η νίκη θα είναι η μεγαλύτερη νίκη του πρωταθλήματος για βαθμολογικούς λόγουςκαι για την ώθηση που σου δίνει τη συνέχεια και την ψυχολογία που σου φτιάχνει.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook